Zobrazit minimální záznam

Direct Ohmic Heating of Foods



dc.contributor.advisorŽitný Rudolf
dc.contributor.authorŠtancl Jaromír
dc.date.accessioned2014-08-21T00:00:55Z
dc.date.available2014-08-21T00:00:55Z
dc.date.issued2014-08-21
dc.date.submitted2014-08-21 02:00:03.0
dc.identifierKOS-19398483202
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10467/48153
dc.publisherČeské vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.cze
dc.rightsA university thesis is a work protected by the Copyright Act. Extracts, copies and transcripts of the thesis are allowed for personal use only and at one’s own expense. The use of thesis should be in compliance with the Copyright Act http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf and the citation ethics http://www.cvut.cz/sites/default/files/content/d1dc93cd-5894-4521-b799-c7e715d3c59e/cs/20160901-metodicky-pokyn-c-12009-o-dodrzovani-etickych-principu-pri-priprave-vysokoskolskych.pdfeng
dc.rightsVysokoškolská závěrečná práce je dílo chráněné autorským zákonem. Je možné pořizovat z něj na své náklady a pro svoji osobní potřebu výpisy, opisy a rozmnoženiny. Jeho využití musí být v souladu s autorským zákonem http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf a citační etikou http://www.cvut.cz/sites/default/files/content/d1dc93cd-5894-4521-b799-c7e715d3c59e/cs/20160901-metodicky-pokyn-c-12009-o-dodrzovani-etickych-principu-pri-priprave-vysokoskolskych.pdfcze
dc.titlePřímý ohmický ohřev potravinářských látek
dc.titleDirect Ohmic Heating of Foodseng
dc.typedisertační prácecze
dc.date.updated2014-08-21T00:00:56Z
dc.date.accepted2014-05-29 00:00:00.0
dc.description.departmentústav procesní a zpracovatelské technikycze
theses.degree.namePh.D.cze
theses.degree.disciplineKonstrukční a procesní inženýrstvícze
theses.degree.grantorFakulta strojnícze
theses.degree.programmeStrojní inženýrstvícze
evskp.contactČVUTcze


Soubory tohoto záznamu


Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam