• Návrh inovativních změn, souvisejících se změnou statutů významných sportovních akcí v ČR 

      Autor: Hanka Horáková; Vedoucí práce: Bronec Oldřich; Oponent práce: Fanta Petr
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-06-02)
      Bakalářská práce se zabývá projektovým managementem změn v oblasti sportovních akcí. Cílem je navrhnout změny v organizaci mezinárodní sportovní akce vedoucí ke změně jejího statutu. Teoretická část definuje obsah projektového ...
    • Podnikatelský plán pro založení konzultační společnosti v oblasti HR 

      Autor: Petr Hrdina; Vedoucí práce: Švecová Lenka; Oponent práce: Bronec Oldřich
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-09-07)
      Ve své diplomové práci se zabývám sestavením podnikatelského plánu pro konzultační společnost v HR. Cílem práce je vypracování podnikatelského plánu a zjištění všech potřebných informací spojených se založením nové společnosti.
    • Podnikatelský záměr pro otevření salátového bistra 

      Autor: Jan Frajbiš; Vedoucí práce: Švecová Lenka; Oponent práce: Žáček Daniel
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-05)
      Cílem diplomové práce je sestavení kompletního podnikatelského plánu na téma otevření salátového bistra, za účelem zjištění, zda je tento podnikatelský záměr v oblasti pohostinství a služeb konkurenceschopný a zda je možné ...