• Určení modelů ziskovosti regionálních letišť v České republice 

      Autor: Alan Ráček; Vedoucí práce: Vittek Peter; Oponent práce: Červinka Michal
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-01-08)
      V této práci je popsaná problematika ziskovosti vybraných regionálních letišť v České republice společně s porovnáním s vybranými zahraničními letišti. K porovnání a analýze letišť byly využity poznatky z finanční analýzy ...
    • Určení principů ziskovosti regionálních letišť v EU 

      Autor: Valeriia Herman; Vedoucí práce: Vittek Peter; Oponent práce: Červinka Michal
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-08-30)
      Tato bakalářská práce se zaměřuje na identifikaci a popis principů ziskovosti pro regionální letiště v Evropské unii. Jelikož regionální letiště představují klíčovou součást infrastruktury a mají zásadní význam pro ...
    • Vliv Covid-19 na ekonomiku a provoz letišť v USA 

      Autor: Viktoriia Koshova; Vedoucí práce: Vittek Peter; Oponent práce: Červinka Michal
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-09-03)
      Práce se zaměřuje na analýzu vlivu Covid-19 na leteckou dopravu v USA. Základním úkolem je správné provedení segmentace letišť podle zaměření a typu provozu, stanovení atributů pro analýzu a následná analýza zasažení ...
    • Zimní údržba provozních ploch na letišti České Budějovice 

      Autor: Zemánek Tomáš; Vedoucí práce: Červinka Michal; Oponent práce: Haničinec Zdeněk
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2016-08-24)
      Předmětem bakalářské práce "Zimní údržba provozních ploch na letišti České Budějovice" je popsání postupů při zimní údržbě a předpisů, které se touto problematikou zabývají nebo s ní souvisí, na letišti České Budějovice.