Now showing items 1-3 of 3

    • Analýza úrovně bezpečnosti v místě autobusových zastávek v extravilánu 

      Author: Lucie Vlčková; Supervisor: Chmela Petr; Opponent: Nováček Jakub
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-19)
      Hlavní náplní této diplomové práce „Analýza úrovně bezpečnosti v místě autobusových zastávek v extravilánu“ je pomocí průzkumu analyzovat současný stav komunikace v místě autobusových zastávek z hlediska bezpečnosti ...
    • Infrastruktura MHD Kolín 

      Author: Lukáš Andras; Supervisor: Kruntorád Jan; Opponent: Chmela Petr
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-06-09)
      Tato diplomová práce se zabývá Infrastrukturou MHD Kolín. V první části je analyzován stávající stav, ve druhé části jsou navrženy úpravy s cílem zvýšení pohodlí pro cestující.
    • Nový koncept dopravní obsluhy Prahy 21 a přilehlého regionu 

      Author: Martin Prošek; Supervisor: Chmela Petr; Opponent: Novák Jindřich
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-06-10)
      Předmětem diplomové práce „Nový koncept dopravní obslužnosti městské části Praha 21 a přilehlého regionu“ je popsat současný stav železniční a autobusové veřejné hromadné dopravy v dané oblasti a nalézt silné a slabé stránky ...