• Humanizace prostoru Masarykova náměstí v Žamberku 

      Autor: David Hudec; Vedoucí práce: Čarská Zuzana; Oponent práce: Nováček Ondřej
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-09-11)
      Předmětem bakalářské práce "Humanizace prostoru Masarykova náměstí v Žamberku" je vypracování více variant ke zlepšení podmínek pro pohyb pěších a cyklistů v celé ploše náměstí a jeho bezprostředního okolí. Dále je práce ...
    • Porovnání bezbariérovosti veřejného prostoru v Praze a evropských městech 

      Autor: Karolína Kovářová; Vedoucí práce: Čarský Jiří; Oponent práce: Havelka Martin
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-09-11)
      Bakalářská práce se zabývá porovnáním bezbariérovosti veřejného prostoru v Praze a evropských městech. Hlavní město Praha, práce porovnává s německým městem Drážďany a Polským městem Vratislav. Cílem této práce je analyzovat ...
    • Revitalizace ulic s tramvajovým provozem v centru Prahy 

      Autor: Šárka Stručková; Vedoucí práce: Zajíček Jakub; Oponent práce: Jiřík Filip
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-09-02)
      Závěrečná práce „Revitalizace ulic s tramvajovým provozem v centru Prahy“ analyzuje dopravní situaci se zaměřením na zhodnocení tramvajového provozu v problematických lokalitách v centru Prahy. Dále analyzuje koncepční ...
    • Železniční zastávka Praha-Spořilov 

      Autor: Antonín Forst; Vedoucí práce: Tittl Lukáš; Oponent práce: Novotný Ivo
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-09-01)
      Předmětem bakalářské práce „Železniční zastávka Praha-Spořilov“ je komplexní náhled na budoucnost dopravního uzlu Praha-Spořilov. Analýza jeho potenciálu, stanovení cílů a možností návrhu, a nakonec samotný návrh.