• Aplikace ekonomicko-matematických modelů na tarify v osobní letecké dopravě 

      Autor: Kristína Gabríková; Vedoucí práce: Skolilová Petra; Oponent práce: Honek Václav
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-09-12)
      Předmětem diplomové práce „Aplikace ekonomicko-matematických modelů na tarifní strukturu v osobní letecké dopravě“ je ověření funkčnosti ekonomicko-matematického modelu aplikováním na tarifní strukturu, která je detailně ...
    • Dopravní obslužnost Rožmitálu pod Třemšínem 

      Autor: Jakub Havelka; Vedoucí práce: Jacura Martin; Oponent práce: Sobota Matěj
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-09-03)
      Předmětem bakalářské práce „Dopravní obslužnost města Rožmitál pod Třemšínem“ je zanalyzovat stav veřejné dopravy ve městě a na základě této analýzy navrhnout opatření k jejímu zlepšení.
    • Kvalita informování ve vybraných IDS v ČR 

      Autor: Jan Paul; Vedoucí práce: Vančura Pavel Edvard; Oponent práce: Brotánková Jana
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-01-16)
      ABSTRAKT: Předmětem bakalářské práce s názvem „Kvalita informování ve vybraných IDS v ČR“ je informování cestujících pomocí webových stránek integrovaných dopravních systémů. Pro následnou práci byl vybrán systém s názvem ...
    • Možnosti rozvoje tarifního systému Pražské integrované dopravy 

      Autor: Vít Macháček; Vedoucí práce: Michl Zdeněk; Oponent práce: Hoffman Andrej
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-06-10)
      Cílem této diplomová práce je rozebrat problematiku tarifu integrovaných dopravních systémů z často opomíjených úhlů pohledu, např. jednoduchosti pro cestujícího, rychlého odbavení či garance zajištění přepravy. V druhé ...