• Galerie v Praze 2 

      Autor: Patrícia Olešová; Vedoucí práce: Krátký Vladimír; Oponent práce: Vít Milan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-03-09)
      Galéria architektúry je situovaná v Prahe na osách Palackého námestia a Emauzského kláštora. Budova s tromi nadzemnými podlažiami poskytuje ľuďom nie len kultúrny zážitok z vystavovaných diel, ale taktiež aj z budovy ...
    • Konverze tovární budovy na hostel 

      Autor: Kateřina Suchardová; Vedoucí práce: Krátký Vladimír; Oponent práce: Vít Milan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-06-11)
      Hlavní podstatou konverze bývalé tovární budovy v Humpolci je snaha o zachování ducha místa. Hostel propojuje dva kontrastní světy. Na jedné straně odkazuje k bývalému surovému průmyslovému využití a na straně druhé je ...
    • Základní škola, Hanspaulka 

      Autor: Eöllősová Eva; Vedoucí práce: Krátký Vladimír; Oponent práce: Vít Milan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2017-06-16)
      Základní škola na Hanspaulce je navržena pro 300 žáků. Součástí budovy jsou také školní jídelna, knihovna, tělocvična a venkovní sportovní hřiště, které budou sloužit jak žákům, tak obyvatelům čtvrti.
    • Základní škola, Hanspaulka 

      Autor: Šťastná Karolína; Vedoucí práce: Krátký Vladimír; Oponent práce: Vít Milan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2017-06-16)
      Řešený objekt je základní škola na Hanspaulce, Praha 6. Budova má dvě nadzemní patra a část budovy je podsklepená. Výška budovy byla navržena s ohledem na okolní zástavbu.
    • Základní škola, Hanspaulka 

      Autor: Špilarová Kateřina; Vedoucí práce: Krátký Vladimír; Oponent práce: Vít Milan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2018-03-08)
      Základní škola Hanspaulka je do terénu částečně zapuštěný dvoupodlažní objekt s terasami. Tvar budovy je zalomený a využívá pozitivně sluneční svit a umožňuje neobyčejný výhled ze všech tříd. Pozemek před budovou, směrem ...