Now showing items 1-3 of 3

    • BRNO - MĚSTSKÝ BLOK 

      Author: Novotný Jan; Supervisor: Cikán Miroslav; Opponent: Fialka Vladimír
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2017-06-07)
      Těžištěm návrhu jsou městské nájemní domy, které navazují na stávající zástavbu a doplňují blok. Součástí řešení je návrh vnitrobloku a okolních veřejných prostorů.
    • KAMPUS DEJVICE 

      Author: Karolína Urbánková; Supervisor: Novotný Tomáš; Opponent: Novotný Jan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-01-31)
      V úvodní části se diplomová práce zabývá hledáním ucelené koncepce dejvického kampusu vysokých škol. Na základě této koncepce vzniká návrh vědecko‐ výzkumného centra s vědeckou galerií. Celou novou strukturu pak dotváří ...
    • NOVÉ DIVADLO PRO JINDŘICHŮV HRADEC 

      Author: Šebek Matěj; Supervisor: Novotný Tomáš; Opponent: Novotný Jan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-01-31)
      Revize dosud zachovalé ale zneuctěné zahrady bývalého františkánského kláštera v Jindřichově Hradci. Místo pro nové městské divadlo bez stálého souboru. Strohá forma utvářená historickou strukturou zahrady v sobě ukrývá ...