• BUBENEČSKÝ BŘEH 

      Autor: Jan Pernekr; Vedoucí práce: Redčenkov Boris; Oponent práce: Brom Lukáš
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-04)
      Diplomová práce se zabýva celkovou proměnou území Bubenečského břehu, které je součástí městské části Praha 6. Obecně tak nazývám území, které je z jedné strany sevřeno plavebním kanálem a Císařským ostrovem, z druhé ...
    • MATEŘSKÁ ŠKOLA 

      Autor: Veronika Cirmonová; Vedoucí práce: Juha Michal; Oponent práce: Hobza Igor
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-02-02)
      Láskov bude nová čtvrť s převažující funkcí individuálního bydlení, která zahustí stávající zástavbu u Mladé Boleslavi. Navrhuji centrum Láskova s mateřskou školou, občanskou vybaveností, veřejným prostorem a startovacím bydlením.
    • OBCHODNÍ STAVBY DNES 

      Autor: Anna Blažková; Vedoucí práce: Redčenkov Boris; Oponent práce: Frei Martin
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-07)
      Obchodní centra se ve snaze udržet si zákazníky mění v zábavně-obchodní parky. Přebírají tak funkci veřejného prostoru, i když jím svým fungováním nejsou. Na příkladu obchodního centra Krakov v Bohnicích hledám rovnováhu ...
    • TRŽNICE 

      Autor: Daria Kulachek; Vedoucí práce: Císler Ondřej; Oponent práce: Petřík Martin
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-09-10)
      Tématem diplomové práce je vytvořeni nové tržnice pro hlavní město Prahu. Nedílnou součásti práce je zkoumaní a stanoveni vhodné lokality.
    • V LINII ŘEKY MORAVY 

      Autor: Radka Smičková; Vedoucí práce: Redčenkov Boris; Oponent práce: Blažek Lukáš
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-07)
      Hlavním předmětem práce bylo prohloubení vztahu města Olomouce s řekou Moravou. Ověření a rozvinutí městatvorného potenciálu řeky vedlo k návrhu přetvoření jejích břehů. Komplexní návrh na sebe navazujících veřejných ...