• PROPOJENÍ PARKŮ V OLOMOUCI 

      Autor: Natálie Zdražilová; Vedoucí práce: Redčenkov Boris; Oponent práce: Blažek Lukáš
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2024-02-01)
      Perla na zelené podušce. Takovou přezdívku má centrum Olomouce, jelikož ho obklopují městské parky. Trochu klišé, trochu nadsázka, ovšem hlavně je to pouze idea. Na tuto ideu jsem navázala a použila jsem ji jako koncept ...
    • REVITALIZACE MĚSTSKÉHO BLOKU VE LVOVĚ 

      Autor: Volodymyr Voievodin; Vedoucí práce: Redčenkov Boris; Oponent práce: Kopecký Jakub
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-04)
      Diplomová práce se zabývá revitalizací městského bloku v ukrajinském městě Lvov. Cílem je doplnit městskou strukturu v návaznosti na historické jádro. Snaha o polyfunkčnost a vytvoření příjemného živého a energetického ...
    • TRŽNICE 

      Autor: Daria Kulachek; Vedoucí práce: Císler Ondřej; Oponent práce: Petřík Martin
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-09-10)
      Tématem diplomové práce je vytvořeni nové tržnice pro hlavní město Prahu. Nedílnou součásti práce je zkoumaní a stanoveni vhodné lokality.
    • TRŽNICE 

      Autor: Martina Navrátilová; Vedoucí práce: Císler Ondřej; Oponent práce: Ardila Ospina Julian
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-09-10)
      Předmětem diplomové práce je návrh tržnice na pražském Klárově vedle Mánesova mostu. jedná se o pozemek na nábřeží Vltavy, stavba tržnice je dvoupodlažní, součástí je kavárna a mimo hlavní budovu se nachází komunitní ...