• FILHARMONIE VE MĚSTĚ KARLOVY VARY 

      Autor: Oleksandr Nebozhenko; Vedoucí práce: Redčenkov Boris; Oponent práce: Kropp Peter
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-07)
      Předmětem práce je vytvoření návrhu nového koncertního sálu pro Karlovarský symfonický orchestr, který má významnou historie a je nejstarší v České Republice. Sál především musí vyhovovat požadavkům orchestru a musí přinést ...
    • KONVERZE BÝVALÉ STÁČÍRNY V KARLOVÝCH VARECH 

      Autor: Andrea Nováková; Vedoucí práce: Redčenkov Boris; Oponent práce: Kropp Peter
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-01-31)
      Předmětem diplomové práce je konverze bývalé stáčírny v Karlových Varech s převládajícím kulturním využitím a dále posílení vazby okolí na centrum Karlových Varů.
    • OBEC SVATAVA 

      Autor: Viktor Uher; Vedoucí práce: Redčenkov Boris; Oponent práce: Kropp Peter
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-04)
      Diplomová práce se zabývá urbanismem obce Svatavy vyskytující se v blízkosti města Sokolova a dvou nově vznikajících jezer hydrickou rekultivací hnědouhelných dolů. Jezera Medard a jezera Jiří. Hledá hranice a možnosti ...
    • SDÍLENÉ BYDLENÍ V KARLOVÝCH VARECH 

      Autor: Jan Dousek; Vedoucí práce: Redčenkov Boris; Oponent práce: Kropp Peter
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-07)
      Cílem mé práce bylo vytvořit nový trend sdíleného bydlení pro Karlovy Vary a zajistit tak aktivitu v parteru i vnitrobloku. Zkrátit cesty pro pěší, vytvořit příjemné místo pro nově vzniknutou náplavku na soutoku řek Teplá a Ohře.