• Elektronický hustoměr kapalin 

      Autor: Pavel Jirkovský; Vedoucí práce: Novák Jan; Oponent práce: Vomočil Jan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-06-15)
      Tato práce se zabývá metodami měření hustoty kapalin a hodnocením jejich použitelnosti v potravinářském průmyslu. Po zhodnocení byla vybrána metoda využívající k měření vztlakové hustoměry s plovákem pro realizaci vlastního ...
    • Měnič s hlídáním bodu přenosu maximálního výkonu ze solárního panelu 

      Autor: Adam Krátký; Vedoucí práce: Novák Jan; Oponent práce: Vomočil Jan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-02-02)
      Tato práce se věnuje návrhu MPPT měniče určeného k maximalizaci výkonu dodávaného PV panely do nabíjeného akumulátoru, sestavením jeho prototypu, naprogramováním řídícího firmware a následným otestováním funkčnosti. Jedná ...
    • Výukový přípravek pro měření sériových sběrnic mikrokontroléru 

      Autor: Vomočil Jan; Vedoucí práce: Teplý Tomáš; Oponent práce: Beránek Vladimír
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2018-06-14)
      Tato práce se zabývá návrhem a konstrukcí výukového přípravku na měření sériových sběrnic pro střední školy s elektrotechnickým zaměřením.