• Návrh výroby antivibračního závaží 

      Autor: Ondřej Stejskal; Vedoucí práce: Tatíček František; Oponent práce: Machka Břetislav
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-02-04)
      Cílem diplomové práce je seznámit se a porovnat výrobní technologie vhodné pro výrobu antivibračního závaží, posléze navrhnout technologický postup výroby pro danou technologii a posoudit výrobu technicko-ekonomickým hodnocením.
    • Numerická simulace v konstrukci nářadí pro robotizovanou kovací linku 

      Autor: Marek Veselý; Vedoucí práce: Čermák Jan; Oponent práce: Pavlů Luboš
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-09-01)
      Diplomová práce se zabývá optimalizací kovacího nářadí pro robotickou kovací linku talířových kol na lisu Šmeral LZK 4000 ve firmě ŠKODA AUTO a.s. Prvním cílem práce je pomocí numerické simulace optimalizovat předkovací ...
    • Optimalizace výkovku kulového čepu 

      Autor: Tomáš Ondris; Vedoucí práce: Tatíček František; Oponent práce: Neckař Vladimír
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-02-09)
      Cílem práce je na základě teorie, norem a simulací procesu, navrhnout kroky k optimalizaci výroby výkovku kulového čepu.