• Analýza vlivu velikosti dříku na napjatost v proximálním femuru 

      Autor: Ondřej Zoufalý; Vedoucí práce: Vodička Jan; Oponent práce: Goldmann Tomáš
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-08-30)
      Tato bakalářská práce se zabývá vlivem velikosti dříku na napjatost v proximálním femuru. V teoretické části je práce zaměřena na současnou problematiku krátkých dříků. Ve výpočetní části je zhodnoceno chování kosti a ...
    • Mechanické vlastnosti polyuretanové pěny 

      Autor: Lindner Adam; Vedoucí práce: Vilímek Miloslav; Oponent práce: Goldmann Tomáš
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2018-06-20)
      Práce se zabývá tahovou a tlakovou zkouškou materiálu z tvrdé polyuretanové pěny a následným vyhodnocením změřených dat.
    • Simulace transpozice svalu 

      Autor: Tomáš Jílek; Vedoucí práce: Vilímek Miloslav; Oponent práce: Goldmann Tomáš
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-09-01)
      Bakalářská práce se zaměřuje na stanovení průběhů svalových sil pro normální a transponovaný stav m. tibialis posterior. Práce se zabývá zpracováním naměřených dat. Data byla využita v prostředí OpenSim, kde proběhla ...
    • Vývoj lokomoční pomůcky pro pacienty s poruchou CNS 

      Autor: Nedvěd Vojtěch; Vedoucí práce: Horák Zdeněk; Oponent práce: Goldmann Tomáš
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2015-06-14)
      Práce je zaměřena na vývoj lokomoční pomůcky pro pacienty postižené Parkinsonovou nemocí, kteří trpí freezingem. Práce se zabývá návrhem hole s virtuální překážkou podporující vizuální cueing. Součástí bakalářské práce je ...