• CLT - Křížem vrstvené dřevo 

      Autor: Stefanos Panayi; Vedoucí práce: Kuklík Petr; Oponent práce: Kuklíková Anna
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2024-06-27)
      Tato bakalářská práce si klade za cíl podrobněji zkoumat vlastnosti křížem vrstveného dřeva a jeho význam v rámci stavebnictví. Konkrétně je zaměřena na analýzu historického vývoje, procesu výroby a hodnocení požární ...
    • Jízdárna 

      Autor: Markéta Jandová; Vedoucí práce: Kuklíková Anna; Oponent práce: Červený Petr
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-26)
      Tématem bakalářské práce je návrh konstrukce zastřešení kruhového halového objektu jako jízdárny se stájemi a zázemím. Bakalářská práce se skládá ze statické a výkresové části, které doplňují fotografie 3D modelu. Statická ...
    • Jízdárna 

      Autor: Barbora Říhová; Vedoucí práce: Kuklíková Anna; Oponent práce: Velebil Lukáš
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-06-30)
      Tématem bakalářské práce je projekt jezdecké haly. V začátku práce je řešena volba nosného systému a jeho návrh, pokračováním je projektová dokumentace řešící jednopodlažní halový objekt.
    • Lávka v Plzni 

      Autor: Tomáš Pintíř; Vedoucí práce: Dolejš Jakub; Oponent práce: Ryjáček Pavel
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-27)
      Předmětem bakalářské práce je návrh a posouzení dřevěné lávky přes řeku Mži v obci Radčice. Cílem práce je návrh nové lávky. Navržená lávka slouží pro cyklisty a pěší. Návrh je dále podmíněn jejím začleněním do krajiny. ...
    • Vícepodlažní dřevostavby 

      Autor: Veronika Dubská; Vedoucí práce: Kuklík Petr; Oponent práce: Kuklíková Anna
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-06-29)
      Bakalářská práce je zaměřena na výstavbu vícepodlažních dřevostaveb. V úvodu práce jsou vymezeny a definované pojmy. Problematika vícepodlažních dřevostaveb se nejvíce týká stability a bezpečnosti, proto se bakalářská práce ...