• Certifikace budov se zaměřením na technická zařízení budov 

      Autor: Kateřina Čermáková; Vedoucí práce: Dvořáková Pavla; Oponent práce: Stránský Jiří
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2024-02-13)
      Tato diplomová práce je zpracovaná na téma: Certifikace budov se zaměřením na technická zařízení budov. Cílem této práce je seznámení s certifikačními systémy budov BREEAM, LEED, SBToolCZ, WELL, DGNB a HAIEQ. V práci jsou ...
    • Energetické hodnocení budovy 

      Autor: Jitka Mazurková; Vedoucí práce: Kabrhel Michal; Oponent práce: Vávra Petr
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-26)
      Diplomová práce se zabývá energetickým hodnocením 2 budov, kdy jsou porovnávány 2 základní metodiky výpočtů ve výpočetních nástrojích. Dále se práce zabývá celým základním tématem energetické certifikace budov.
    • Metodiky hodnocení vnitřního prostředí obytných budov 

      Autor: Jan Šíp; Vedoucí práce: Veverková Zuzana; Oponent práce: Petráš Dušan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-02-09)
      Tato diplomová práce se věnuje porovnání metodik pro hodnocení budov s ohledem na vnitřní prostředí. K porovnání byly vybrány metodiky, které se nejčastěji používají na území České republiky nebo jsou nejvíce spojeny ...