• Návrh větrání základní školy 

      Autor: Botagoz Assylkhanova; Vedoucí práce: Adamovský Daniel; Oponent práce: Hlaváček Ondřej
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-06-30)
      Práce se věnuje problematice větrání základní školy. Diplomová práce je rozdělená do dvou části. První část se věnuje problematice rychlosti proudění vzduchu a akustického mikroklimatu v učebnách. V rámci této části bylo ...
    • Projekt větrání a chlazení základní školy 

      Autor: Patrik Sytný; Vedoucí práce: Urban Miroslav; Oponent práce: Beneš Martin
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-02-10)
      Diplomová práce se zabývá tématem větrání a chlazení základních škol. Rešeršní část diplomové práce obsahuje komplexní informace o vnitřním prostředí a způsobech větrání na základních školách. Dále popisuje základní rozdělení ...
    • Vytápění základní školy a větrání provozu kuchyně 

      Autor: Michal Vávra; Vedoucí práce: Adamovský Daniel; Oponent práce: Hlaváček Ondřej
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-02-09)
      První část této diplomové práce se zabývá návrhem a vypracováním projektové dokumentace systému vytápění základní školy, s využitím obnovitelných zdrojů energie. V další části je navržen systém větrání části kuchyně.
    • Vytápění základní školy se zaměřením na výpočet tepelného výkonu 

      Autor: Jana Pabousková; Vedoucí práce: Urban Miroslav; Oponent práce: Musil Roman
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-02-09)
      Tématem diplomové práce je vytápění základní školy se zaměřením na tepelný výkon. Tato diplomová práce je rozdělena na teoretickou textovou část a praktickou projektovou část. V textové části se diplomová práce zabývá ...