• Návrh úsporného vytápění bytového domu 

      Autor: Rita Mádrová; Vedoucí práce: Kabrhel Michal; Oponent práce: Urban Miroslav
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-06-20)
      V této bakalářské práci je hlavním tématem problematika týkající se vytápění bytových objektů společně s podporou solárních systémů. Práce se skládá z textové a výkresové části. Cílem projektové části je návrh energeticky ...
    • Návrh vytápění bytového domu 

      Autor: Vojtěch Polan; Vedoucí práce: Kabrhel Michal; Oponent práce: Koubková Ilona
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-24)
      Obsahem této bakalářské práce je vypracovaný projekt návrhu vytápění bytového domu, který obsahuje tepelné bilance v jednotlivých místnostech, návrh otopných těles a výkresovou část. Výkresová část obsahuje půdorysy, ...
    • Tepelné hospodářství areálu zpracování dřeva 

      Autor: Martin Najman; Vedoucí práce: Urban Miroslav; Oponent práce: Čeněk Petr
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-02-14)
      Tato práce se zabývá návrhem vhodné otopné soustavy a zdroje tepla na vytápění areálu zpracování dřeva. Areál má celkem 4 vytápěné objekty. Jedná se o administrativní budovu, která má tři nadzemní podlaží. Objekty vrátnice, ...
    • Vytápění bytového domu 

      Autor: Libor Votoček; Vedoucí práce: Kabrhel Michal; Oponent práce: Jelínek Vladimír
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-25)
      Tato bakalářská práce se zabývá návrhem vytápění pro zvolený bytový dům a studií na téma porovnání systémů vytápění pro bytové domy. Projekt vytápění obsahuje výpočet tepelných ztrát jednotlivých místností, návrh otopných ...
    • Vytápění mateřské školy 

      Autor: Jan Fučík; Vedoucí práce: Kabele Karel; Oponent práce: Vágnerová Dana
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-02-08)
      Diplomová práce se věnuje projektu vytápění mateřské školky. Samotná budova se skládá z administrativní části, kuchyně a prostor samotné školky. V první části práce jsou vytvořeny koncepty technických zařízení budov pro ...
    • Vytápění rodinného domu Sibiřina 

      Autor: Petr Balík; Vedoucí práce: Pechová Pavla; Oponent práce: Kabele Karel
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-06-20)
      Bakalářská práce je zhotovena za účelem porovnání možností vytápění rodinného domu. V první části se pojednává tato problematika teoreticky, ve druhé části jsou řešeny varianty s výkresovou dokumentací.
    • Vytápění v bytovém domě 

      Autor: Veronika Pokludová; Vedoucí práce: Koubková Ilona; Oponent práce: Bureš Petr
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-26)
      Diplomová práce se zabyvá tématikou otopnych těles a jejich využití. Jedná se o seznámení s problematikou obecně a následném zhodnocení použití otopnych těles v bytovych domech a v projektu zpracovaném v rozsahu diplomové práce.