• Bytový dům 

      Autor: Yosufi Mohammad Fayez; Vedoucí práce: Gattermayerová Hana; Oponent práce: Jiránek Martin
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2017-01-15)
      Abstraktní Tato práce prezentuje design, konstrukční řešení, strukturní analýzu a realizaci nového bytového domu v souladu s platnými českými normami. Rozsah této práce je předběžný návrh všech nosných prvků, aby byla ...
    • Bytový dům 

      Autor: Lopatka Václav; Vedoucí práce: Gattermayerová Hana; Oponent práce: Hanzalová Lenka
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2018-06-27)
      Tato bakalářská práce se zabývá vypracováním projektové dokumentace novostavby bytového domu v rozsahu ke stavebnímu povolení. Bytový dům je lokalizován v Milovicích a jeho zaměření je na dostupné bydlení a bydlení pro ...
    • Novostavba tenisové haly 

      Autor: Martina Machová; Vedoucí práce: Gattermayerová Hana; Oponent práce: Jiránek Martin
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-23)
      Jedná se o zpracování projektové dokumentace a předběžný návrh konstrukcí a nosných prvků novostavby tenisové haly v Kladně. Hala je situována na pozemku ve sportovní zástavbě nedaleko vlakové koleje. Objekt bude sloužit ...
    • Optimalizace konstrukčního systému vícepodlažní budovy 

      Autor: Truneček Jakub; Vedoucí práce: Žďára Vladimír; Oponent práce: Gattermayerová Hana
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2016-05-22)
      Tato práce se věnuje optimalizaci konstrukčního systému vícepodlažní budovy. Posuzuje železobetonové konstrukce tvořené jednosměrně pnutými deskami, průvlaky a sloupy. V práci jsou posuzovány variace těchto konstrukcí, ...
    • Projekt bytového domu 

      Autor: Kozler Václav; Vedoucí práce: Gattermayerová Hana; Oponent práce: Hanzalová Lenka
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2018-06-27)
      Projektová dokumentace pro stavební povolení bytového domu o pěti nadzemních podlažích a jedním podzemním podlažím. Tepelně technické výpočty a předběžné statické výpočty.