Now showing items 1-3 of 3

    • Koncepce dopravy v klidu ve městě Benátky nad Jizerou 

      Author: Jana Kaňková; Supervisor: Kocourek Josef; Opponent: Sobol Jiří
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2024-01-06)
      Předmětem této diplomové práce „Koncepce dopravy v klidu ve městě Benátky nad Jizerou“ je analýza současného stavu dopravy v klidu ve vymezeném území města. Na základě analýzy aktuálního stavu navrhnout koncepci pro dopravu ...
    • Koncepce dopravy v klidu ve městě Vrchlabí 

      Author: Aneta Matysková; Supervisor: Kocourek Josef; Opponent: Ryndová Eliška
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-18)
      Předmětem diplomové práce „Koncepce dopravy v klidu ve městě Vrchlabí“ je zhodnotit současný stav dopravy v klidu na území města Vrchlabí a na základě analýzy rozpracovat optimální řešení managementem parkování.
    • Studie úprav místních komunikací v Odoleně Vodě 

      Author: František Hruban; Supervisor: Kocourek Josef; Opponent: Jeřábek Pavel
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2024-06-15)
      Předmětem této práce s názvem „Studie úprav místních komunikací ve městě Odolena Voda“ je analýza současné organizace dopravy ve městě, analýza dopravně-inženýrských charakteristik, analýza bezpečnosti provozu spolu s ...