• Analýza linkového vedení v oblasti Příbramska a Rožmitálska 

      Autor: Michal Kareš; Vedoucí práce: Chmela Petr; Oponent práce: Sobota Matěj
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-09-03)
      Tématem této bakalářské práce je analýza současné podoby dopravy v okolí měst Příbram, Rožmitál pod Třemšínem a Březnice. Jejím cílem je odhalení problémových míst v oblasti, vytvoření návrhu na vylepšení a propojení s již ...
    • Dopravní obslužnost Rožmitálu pod Třemšínem 

      Autor: Jakub Havelka; Vedoucí práce: Jacura Martin; Oponent práce: Sobota Matěj
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-09-03)
      Předmětem bakalářské práce „Dopravní obslužnost města Rožmitál pod Třemšínem“ je zanalyzovat stav veřejné dopravy ve městě a na základě této analýzy navrhnout opatření k jejímu zlepšení.
    • Návrh společného IDS v Praze a Středočeském kraji 

      Autor: Sobota Matěj; Vedoucí práce: Jareš Martin; Oponent práce: Jacura Martin
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum., 2012-09-12)
    • Optimalizace dopravní obsluhy Dobříšska a Sedlčanska 

      Autor: Tomáš Bárta; Vedoucí práce: Jareš Martin; Oponent práce: Sobota Matěj
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-09-03)
      Obsahem této bakalářské práce je podrobná analýza a současně návrh optimalizace dopravní obsluhy oblasti v okolí měst Dobříš a Sedlčany. Zabývá se integrací linek a druhů veřejné dopravy do společného integrovaného systému ...