• HNĚTAČ TĚSTA 

      Autor: Anna Piskačová; Vedoucí práce: Tvarůžek Martin; Oponent práce: Ondráček Michal
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2024-02-01)
      Tématem této diplomové práce je design planetárního hnětače těsta o objemu 20 l, který nachází uplatnění v pekárnách, cukrárnách a jiných menších provozovnách. Hlavním cílem je návrh přístroje, který bere ohled na ergonomii ...
    • PRŮMYSLOVÉ ZAŘÍZENÍ DO POTRAVINÁŘSTVÍ 

      Autor: Martin Štosek; Vedoucí práce: Streit Filip; Oponent práce: Dostál Antonín
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-07)
      Návrh cyklotermické pekařské pásové pece CTO-3.0 vznikl ve spolupráci se společností J4 s. r. o. Předmětem návrhu bylo opláštění pece, ovládací prvky a další detaily. Charakteristickým znakem je barevné rozdělení pece na ...