Browsing Bakalářské práce - 15150 by Author "Semrád David"
Now showing items 1-5 of 5
-
Design průmyslového vysavače
Author: Mikuláš Borsányi; Supervisor: Tvarůžek Martin; Opponent: Semrád David
(České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-06-20)Bakalářská práce se zabývá designovým návrhem průmyslového vysavače určeného převážně pro domácí a dílenské použití. Důraz je kladen na estetické tvarové řešení produktu a na správnou ergonomii. Návrh bere ohledy i na ... -
Elektrocentrála
Author: Štosek Martin; Supervisor: Tvarůžek Martin; Opponent: Semrád David
(České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2017-06-10)Elektrocentrála je přenosné zařízení sloužící jako zdroj elektrické energie tam, kde není přístup k elektrické síti, nebo kde dojde k jejímu výpadku. Většinou se používá pro napájení domácích spotřebičů, nářadí, osvětlení ... -
Elektronické zařízení
Author: Natália Bodnárová; Supervisor: Tvarůžek Martin; Opponent: Semrád David
(České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-06-11)Předmětem bakalářské práce je design zařízení TremLog, které slouží k měření tremoru u pacientů s roztroušenou sklerózou a je vyvíjeno Fakultou elektrotechniky ČVUT v Praze. Cílem práce byl návrh a realizace funkčního ... -
Průmyslové zařízení
Author: Filip Malata; Supervisor: Tvarůžek Martin; Opponent: Semrád David
(České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-06-11)Bakalářská práce se zabývá návrhem tepelného čerpadla. Záměrem práce bylo poskytnout esteticky a funkčně univerzální řešení, při dodržení technických, ekonomických a výrobních nároků na produktu. Skrze studium konkurence ... -
Spotřebič pro domácnost
Author: Bartlová Tereza; Supervisor: Jaroš Jan; Opponent: Semrád David
(České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2018-06-16)Sous-vide je kuchařská metoda založená na dlouhém vaření při stálých nízkých teplotách. Potraviny jsou vakuově uzavřeny ve vzduchotěsném umělohmotném obalu a ponořeny do vodní lázně, ve které reguluje teplotu ponorný vařič ...