• Help design 

      Autor: Sára Rašovská; Vedoucí práce: Karel Marian; Oponent práce: Mikolášková Kristýna
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-06-20)
      Bakalářská práce s podtitulem Uvědomělé stolování se věnuje tématu Design help. Zaměřuje se na problematiku neuvědomělého stolování/stravování a klade si za cíl nalézt vhodné řešení pomocí produktového designu. V tvorbě ...
    • SET PRO FINE DINING 

      Autor: Ngoc Thi Anh Leová; Vedoucí práce: Jaroš Jan; Oponent práce: Gonzalez Daniel
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-01-27)
      Tématem mé diplomové práce je stolování ve fine-diningových restauracích a zkoumání gastronomie jako formy zážitku. Hlavní myšlenkou bylo vytvořit set nádobí, který by umocnil senzorický požitek při jezení.