• Produktový design 

      Autor: Marie Cikhartová; Vedoucí práce: Streit Filip; Oponent práce: Pourghasem Omandani Marie
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-06-11)
      Navrhla jsem domácí skleník na pokojové rostliny, který lze celý složit a přizpůsobit výšce a tvaru rostliny. Jedná se o produkt z průhledné PVC fólie, doplněný o výrazné plastové knoflíky na místech spojů.
    • Skladování potravin 

      Autor: Bára Siničáková; Vedoucí práce: Karel Marian; Oponent práce: Hák Petr
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-06-20)
      Práce se zaměřuje na problematiku skladování potravin v domácnostech. Cílem projektu je navrhnout řešení splňující striktní podmínky správného skladování a omezit zbytečné plýtvání potravinami. Výsledkem jsou víceúčelové ...
    • SYSTÉM NA PĚSTOVÁNÍ ROSTLIN 

      Autor: Michaela Faktorová; Vedoucí práce: Streit Filip; Oponent práce: Koudelka Aleš
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-09-10)
      Ve své diplomové práci reaguji na vzestupný trend pěstování vlastních potravin. Tento trend snižuje dopad člověka na životní prostředí a zároveň je možné díky tomu vypěstovat zeleninu bez chemických aditiv, což začíná být ...