• Bytový dům, Pankrác 

      Autor: Michaela Petrová; Vedoucí práce: Krátký Vladimír; Oponent práce: Pappová Magda
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-06-20)
      Návrh bytového domu v Praze na Pankráci. Stavba je osmipodlažní, dvě podzemní podlaží s garážemi. V parteru se nachází kavárna a byty, v následujících podlažích jsou bytové jednotky.
    • Návrh polyfunkčního domu, Praha, Žižkov 

      Autor: Jakub Sýkora; Vedoucí práce: Sedlák Jan; Oponent práce: Dohnal Tomáš
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-15)
      Jedná se o polyfunkční dům v ulici Dalimilova, v části Prahy, Žižkov. Dům má funkci převážně bytovou s kavárnou a galerií v parteru. S návrhem domu se snažím šetrně včlenit do současné zástavby. Má 6 nadzemních podlaží a ...
    • Polyfunkční bytový dům, U Lužického semináře, Praha - Malá Strana 

      Autor: Barbora Světlíková; Vedoucí práce: Sedlák Jan; Oponent práce: Šrom Ivan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-12)
      Cílem této práce bylo navrhnout bytový dům na Malé Straně, Praha 1. Objekt zohledňuje historický kontext svého prostředí. Bytový dům se skládá převážně z bytů. V parteru se nachází knihovna s kavárnou.
    • Pragovka-tvorba nového prostoru s akcentem na ekologii-kavárna s knihovnou 

      Autor: Tereza Trampotová; Vedoucí práce: Suske Petr; Oponent práce: Jakeš Jiří
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-12)
      Objekt kavárny s knihovnou se nachází v oblasti Prahy 9 zvané jako "Pragovka". Stavba se skládá ze tří nadzemních podlaží, ve kterých se nachází kavárna, knihovna, odpočinková místnost, studovny a další vedlejší provozy. ...
    • Studentské bydlení Pragovka 

      Autor: Dominika Štujová; Vedoucí práce: Suske Petr; Oponent práce: Jakeš Jiří
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-06-17)
      Studentské bydlení se nachází ve Vysočanech v Praze, v areálu Pragovka. Celkový koncept je postaven na myšlence jedné hmoty, která je rozdělena na dvě menší nesymetrické. Ty jsou pak od sebe odtrženy. Vytváří se tak zákoutí, ...