• Bydlení pro umělce v Pragovce 

      Autor: Anna Havránková; Vedoucí práce: Suske Petr; Oponent práce: Jakeš Jiří
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-03-09)
      Práce se zabývá zpracováním dokumentace z hlediska stavebního a konstrukčního řešení, požární ochrany a technického zabezpečení bytového domu pro umělce, který se nachází na okraji areálu Pragovka. Stavba je situována na ...
    • Bydlení ve městě, Praha - Zlíchov 

      Autor: Jitka Zemanová; Vedoucí práce: Lábus Ladislav; Oponent práce: Ehl Lukáš
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-12)
      Bydlení v kontaktu s přírodou, blízko centra a s výhledem na Prahu, to je bydlení na Novém Zlíchově. Tato práce se zabývá využitím pozemku, který disponuje právě těmito vlastnosti. Nachází se zde spíše maloměstská zástavba, ...
    • Dostavba Bloku - Bytový dům Klárov 

      Autor: Iuliia Razumovskaia; Vedoucí práce: Krátký Vladimír; Oponent práce: Zeman Leoš
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-06-17)
      Bakalářská práce rozvíjí návrh bytového domu zpracovaný ve studii. Budova je navržená jako polyfunkční bytový dům pro dočasné bydlení pro diplomaty, přijíždějící do Prahy v rámci pracovních cest. Bytový polyfunkční dům je ...
    • Obytný soubor "Za mosty", Praha 3 Hrdlořezy 

      Autor: Pavel Svoboda; Vedoucí práce: Lábus Ladislav; Oponent práce: Koumar Tomáš
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-06-11)
      V bakalářské práci je řešen návrh urbanistické studie lokality v části hlavního města Prahy - Hrdlořezy a dále podrobné zpracování jednoho bytového domu z vypracované studie.