• Bytová stavba, Praha 5 - Košíře 

      Autor: Navrátilová Martina; Vedoucí práce: Sedlák Jan; Oponent práce: Šrom Ivan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2017-06-16)
      Zadáním projektu je dostavba bloku na bývalé periferii jednotlivými objekty. Výstupem je dotvoření obytného souboru navrhovanou bytovou stavbou. Na pozemku v proluce široké 9,5 až 11,5 metrů navrhuji dům tvořený dvěma ...
    • Bytová stavba, Praha 5 - Košíře 

      Autor: Kozák Jakub; Vedoucí práce: Sedlák Jan; Oponent práce: Šrom Ivan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2018-03-08)
      Obsahem bakalářské práce je stavba bytového domu v zanedbané blokové zástavbě v lokalitě Košíře, Praha. Dům se nachází na východním nároží blokové zástavby mezi Hlaváčkovou a Vrchlického ulicí.
    • Bytový dům u Negrelliho viaduktu 

      Autor: Glib Khmelnytskyi; Vedoucí práce: Sedlák Jan; Oponent práce: Šrom Ivan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-04-03)
      Základní hmotové řešení uzavírá blok, a vytváří návaznost mezi stávajícími objekty. Novostavba je sama o sobě jakýmsi mostem mezi dvěma světy, mezi světem staré Prahy, a světem Prahy nové, který neustále vybojuje další a ...
    • Bytový dům, Praha 5 - Košíře 

      Autor: Langmajerová Barbora; Vedoucí práce: Sedlák Jan; Oponent práce: Šrom Ivan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2017-06-15)
      Novostavba bytového domu s prodejnou se nachází v proluce mezi ulicemi - Vrchlického, Hlaváčkova v Košířích (Praha 5). Navržený objekt navazuje na stávající zástavbu a ve vnitrobloku vytváří menší soukromý prostor - dvorek. ...
    • Bytový dům, U Lužického semináře 

      Autor: Hrčková Alžbeta; Vedoucí práce: Sedlák Jan; Oponent práce: Šrom Ivan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2018-06-16)
      Navrhovaným objektom je bytový dom. Objekt sa nachádza v historickej časti Prahy, na Malej Strane na strete ulíc u Lužického Seminára a Cihelnej. Navrhnutá budova reaguje na historický kontext miesta a súčasne reflektuje ...
    • Dům na hlavní třídě 

      Autor: Ly Plášilová; Vedoucí práce: Sedlák Jan; Oponent práce: Šrom Ivan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-06-20)
      Řešeným objektem je polyfunkční dům, který se nachází na hlavní třídě Olšanská, na Praze 3 - Žižkov. Důležité je zde propojení rezidenční a komerční funkce. V prvních dvou podlažích se nachází komerční prostory. V podzemních ...
    • Polyfunkční bytový dům, Praha 1 - Malá Strana, U Lužického semináře 

      Autor: Eliška Binterová; Vedoucí práce: Sedlák Jan; Oponent práce: Šrom Ivan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-12)
      Jedná se o polyfunkční dům s převládající bytovou funkcí zasazený do prostoru trojúhelníkového parku nacházejícího se v ulici U Lužického semináře na Malé Straně. V přízemí budovy je umístěna kavárna s oplocenou zahrádkou ...
    • Polyfunkční bytový dům, U Lužického semináře, Praha - Malá Strana 

      Autor: Barbora Světlíková; Vedoucí práce: Sedlák Jan; Oponent práce: Šrom Ivan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-12)
      Cílem této práce bylo navrhnout bytový dům na Malé Straně, Praha 1. Objekt zohledňuje historický kontext svého prostředí. Bytový dům se skládá převážně z bytů. V parteru se nachází knihovna s kavárnou.
    • Polyfunkční dům, Praha, Žižkov 

      Autor: Eva Sýkorová; Vedoucí práce: Sedlák Jan; Oponent práce: Šrom Ivan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-15)
      Polyfunkčný dom je navrhnutý tak, aby naväzoval na radovú zástavbu tradičných žižkovských bytov. Objekt má 5 nadzemných podlaží a 2 podzemné podlažia. Jeho funkcia je prevažne obytná, na prízemí komerčná.
    • Polyfunkční dům, Žižkov 

      Autor: Iva Věnečková; Vedoucí práce: Sedlák Jan; Oponent práce: Šrom Ivan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-15)
      Cílem této práce byl návrh polyfunkčního domu v proluce na Žižkově v Praze. Objekt má převažující bytovou funkci doplněnou o komerční prostory kavárny a obchodu v parteru domu. Koncept objektu navazuje na historické pavlačové ...
    • Žižkovský činžák 

      Autor: Marko Tomašovic; Vedoucí práce: Sedlák Jan; Oponent práce: Šrom Ivan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-15)
      Dostavba bloku na Žižkově s řešením uličního průčelí.