• Bydlení v centru města, Kutná Hora 

      Autor: Jakub Matyáš; Vedoucí práce: Novotný Tomáš; Oponent práce: Švehlík Jiří
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-15)
      Predmetem teto bakalarske prace je navrh obytneho souboru v centru Kutne Hory v Rohacove ulici. Navrh se zabyva tematem vylidneni historickeho centra a vstupem moderni architektury do historickeho prostredi.
    • Emauzy - IPR spisovna 

      Autor: Ditzová Barbora; Vedoucí práce: Novotný Tomáš; Oponent práce: Švehlík Jiří
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2017-06-21)
      Předmětem zpracování je objekt hmotově i funkčně doplňující komplex budov IPR v Praze na Novém Městě. V nové budově se sdružují dnes nevhodně umístěné prostory spisovny, výstavního sálu pro model Prahy a dalších veřejně ...
    • Kongresové centrum, Pařížská 

      Autor: Tomášek Jakub; Vedoucí práce: Novotný Tomáš; Oponent práce: Švehlík Jiří
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2018-06-16)
      Kongresové centrum se nachází na ulici Pařížská v Praze, Staré Město. Objekt má 2 podzemní podlaží a 7 nadzemních podlaží. V 1.NP a 2.NP se nachází kavárna a její zázemí. Součásti parteru je náměstí, které je částečně kryté ...