• Dvůr 

      Autor: Tereza Říhová; Vedoucí práce: Cikán Miroslav; Oponent práce: Novotný Radek
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-06-20)
      Kulturní dvůr U Mlejna nacházející se v městské čtvrti Praha Uhříněves je navržen jako soubor tří budov. Ty jsou provozně i stavebně propojené a mají za cíl propojit residenční čtvrť s turistickou stezkou. Soubor kombinuje ...
    • Horská bouda, Pec pod Sněžkou 

      Autor: Rada Vdovenko; Vedoucí práce: Lampa Radek; Oponent práce: Petrová Kateřina
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-06-20)
      Zadáním projektu je návrh horské boudy v Peci pod Sněžkou. Objekt je umístěn v blízkosti lanových drah a turistických stezek. Navrhovaným objektem je stavba dočasného bydlení sloužící jako horský hotel. Dispozice přízemí ...
    • HOTEL BUBENSKÉ NÁBŘEŽÍ 

      Autor: Bohdan Berezovskyi; Vedoucí práce: Hradečný Tomáš; Oponent práce: Kačmariková Marie
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-01-27)
      Diplomová práce se zabývá zahuštěním stávající struktury v transformačním území Holešovice - Bubny - Zátory. Cílem samotného návrhu je dostavět proluku objektem ubytovacího zařízení hotelového typu, který by podpořil ...
    • HOTEL PRAHA 7 

      Autor: Jan Kašpar; Vedoucí práce: Stempel Ján; Oponent práce: Skalický Alexandr
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-06-25)
      Zadáním diplomního projektu je návrh nové budovy hotelu v lokalitě městské části Holešovice Bubny – Zátory. Hlavní město Praha ve veřejné soutěži vybralo novou územní studii, která by měla brownfiled přeměnit na moderní ...
    • Hotel Terasy 

      Autor: Anastasiia Kartashova; Vedoucí práce: Hradečný Tomáš; Oponent práce: Böckschneiderová Vladěna
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-03-03)
      Novostavba hotelu se nachází v Praze 6 na křižovatce ulic 8. listopadu a U kaštanu. Celkem má hotel 34 pokojů: 4 velkých apartmány, 18 dvoulůžkových pokojů a 12 jednolůžkových pokojů. Celé druhé patro obsahuje velkou ...
    • Hotel, Česká Kamenice 

      Autor: Katarína Paľuchová; Vedoucí práce: Rothbauer Zdeněk; Oponent práce: Alinče Jan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-09-05)
      Tématem bakalářské práce je novostavba hotelu v České Kamenici. Řešený pozemek se nachází v blízkosti historického centra města, poblíž řeky Kamenice. Součástí navrhované budovy hotelu je restaurace, prostor pro komerční ...
    • ŘÍČNÍ OSTROV BEROUN 

      Autor: Kristýna Pokojová; Vedoucí práce: Novotný Tomáš; Oponent práce: Valouch Štěpán
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-01-31)
      Architektonicko-urbanistické řešení revitalizace území říčního ostrova v Berouně o celkové ploše území 9,8 ha. Práce vytváří územní generel pro celkovou novou koncepci ostrova jako kulturně – sportovní oázy uprostřed města. ...
    • Sociální bydlení - apartmánový hotel Barrandov 

      Autor: Alica Komiňáková; Vedoucí práce: Lampa Radek; Oponent práce: Fröhlich Adam
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-06-20)
      Objekt slúži k dlhodobému ubytovaniu turistov, no predovšetkým hercov neďalekého nahrávacieho štúdia. V partere je prevoz doplnený o športovisko a reštauráciu.
    • TEREZÍN 

      Autor: Matěj Mlch; Vedoucí práce: Stempel Ján; Oponent práce: Skalický Alexandr
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-07)
      Předmětem diplomové práce je návrh nového ubytovacího zařízení na nároží ulic Fučíkova a Husova v Terezíně. Součástí návrhu je také i přestavba křídla sousedícího objektu bývalé vojenské nemocnice na bytové jednotky.
    • Žluté lázně - Ubytování 

      Autor: Matej Vinc; Vedoucí práce: Lampa Radek; Oponent práce: Srogončík Petr
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-06-11)
      Riešeným objektom je hotel v rekreačnom areáli Žluté lázně, ktorý sa nachádza v oblasti Podolí, Praha.