• BYDLENÍ NOVÝ STŘÍŽKOV 

      Autor: Kristýna Mastná; Vedoucí práce: Kuzemenský Michal; Oponent práce: Žalský Jan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-01-27)
      Země není nafukovací. Lidé musí bydlet. Přikláním se k tendenci zahušťovat město do přijatelné míry. Mým cílem je vyzkoušet, jak husté bydlení lze postavit tak, aby se charakterem podobalo pražským městským čtvrtím na ...
    • BYDLENÍ PODBĚLOHORSKÁ 

      Autor: Viktor Žák; Vedoucí práce: Kuzemenský Michal; Oponent práce: Žalský Jan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-01-28)
      Tématem diplomové práce je hledání formy bytové zástavby na místech mimo intenzivní městskou zástavbu, na místě, kde blok nemusí být univerzální správnou odpovědí na bytové domy. V území, které se svým charakterem blíží ...
    • BYDLENÍ VRŠOVICKÁ 

      Autor: Kryštof Jireš; Vedoucí práce: Kuzemenský Michal; Oponent práce: Žalský Jan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-02-02)
      Navrhuji městské nájemní bydlení na zapomenuté parcele při sportovní hale Hasa. Ambicí je navrhnout projekt, který by svou dispozicí, standardem a konstrukčním řešením byl vhodný pro městské nájemní byty, jenž by město ...
    • LDN BARRANDOV - ARCHITEKTURA PÉČE 

      Autor: Matěj Kováčik; Vedoucí práce: Kuzemenský Michal; Oponent práce: Žalský Jan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-06-03)
      Jak navrhnout dům s ambicí léčit v kontextu panelového sídliště? Mým východiskem se stalo chápání místa jako otevřené, svobodné a divoké louky, která je oblíbená mezi místními a nabízí osobitý charakter. Umístěním léčebny ...
    • PALMOVKA 

      Autor: Beran Vojtěch; Vedoucí práce: Kuzemenský Michal; Oponent práce: Žalský Jan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2018-01-28)
      Práce se zabývá územím Prahy 8 známém jako Palmovka. Navrhuje tři veřejné prostory a přilehlé budovy, které nastiňují budoucího vývoj území.