• Základní umělecká škola Ratibořická, Horní Počernice 

      Autor: Jakub Šilhavý; Vedoucí práce: Koucký Roman; Oponent práce: Kábrt Libor
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-09-05)
      Návrh nové budovy pro instituci Základní umělecké školy Ratibořická v Horních Počernicích, Praha 20, namísto nedostačující současné budovy. Propojení diverzních uměleckých oborů v jedné budově; spojení školní výuky s ...
    • Základní umělecká škola Ratibořická, Horní Počernice 

      Autor: Stanislav Holub; Vedoucí práce: Koucký Roman; Oponent práce: Kábrt Libor
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-06-20)
      Návrh nové budovy základní umělecké školy Ratibořické s koncertním sálem pro vytvoření kvalitního prostředí pro výuku a rozšíření vyučovaných oborů, a vytvoření nového kulturního centra v Horních Počernicích.
    • Základní umělecká škola, Horní Počernice 

      Autor: Miriam Reichlová; Vedoucí práce: Koucký Roman; Oponent práce: Kábrt Libor
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-03-03)
      Řešeným objektem je budova Základní umělecké školy, která se nachází v Horních Počernicích v Praze. Ta poskytuje prostory pro hudební, výtvarný, liteárně-dramatický a taneční obor. Nabízí také využití dvou koncertních sálů ...