• Ekocentrum Prales - kemp Prales 

      Autor: Martin Kozák; Vedoucí práce: Šestáková Irena; Oponent práce: Jílek Vratislav
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-15)
      Kemp sa nachádza v mestskej časti Praha - Kbely. Riešenie areálu je založené na spoločnom urbanistickom návrhu. Objektom riešeným vrámci bakalárskej práce je centrálna budova kempu s recepciou.
    • Nová budova ZUŠ, Horní Počernice 

      Autor: Sonja Lukešová; Vedoucí práce: Koucký Roman; Oponent práce: Kábrt Libor
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-12)
      Zadáním práce bylo navrhnout novou budovu Základní umělecké školy v Horních Počernicích, která má doplnit stávající školu, která je vedle pozemku, a má již nedostatečnou kapacitou. Návrh vznikl na základě zadaného stavebního ...
    • Poliklinika Nové Dvory 

      Autor: Viktoriia Bezverkhnia; Vedoucí práce: Juha Michal; Oponent práce: Göpfert Miroslav
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2024-03-07)
      Poliklinika se nachází na území Nové Dvory v Praze-Lhotce. Ačkoli je poliklinika hlavní funkcí mého projektu, najdete zde také kavárnu, tělocvičnu, fitness centrum, lékárnu a optiku. Příjemný prostor uvnitř vytváří také ...
    • Základní umělecká škola, Horní Počernice 

      Autor: Richard Mészáros; Vedoucí práce: Koucký Roman; Oponent práce: Kábrt Libor
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-12)
      Predmetom práce je návrh novej budovy Základnej umeleckej školy v Horních Počernicích, ktorá by do budúcna mohla nahradiť kapacitne a funkčne nedostačujúci súčasný objekt. Škola sa nachádza na pozemku ktorý je v súčasnosti ...