• Bytový dům Náchod 

      Autor: Jiří Kouba; Vedoucí práce: Redčenkov Boris; Oponent práce: Brom Lukáš
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-06-17)
      Cílem bakalářské práce je návrh bytového domu v Náchodě. Bytový dům tvoří jeden objekt s parkem. V této budově vznikne 8 nových bytů. Bydlení doplňují 3 komerční plochy a garáže.
    • Galerie Otto Herberta Hajeka 

      Autor: Alena Linková; Vedoucí práce: Redčenkov Boris; Oponent práce: Klimeš Roman
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-06-20)
      Tématem této bakalářské práce je návrh novostavby galerie pro stálou expozici místního rodáka a umělce Otto Herberta Hajeka. Galerie by měla nabídnout větší výstavní prostory, zázemí a lepší osvětlení vystavovaných uměleckých ...
    • Knihovna Milano 

      Autor: Alexandra Nikolić; Vedoucí práce: Císler Ondřej; Oponent práce: Pastorok Matúš
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2024-03-07)
      Novostavba knihovny v městském parku v Milaně
    • Knihovna, Karlovy Vary 

      Autor: Aneta Rudelová; Vedoucí práce: Redčenkov Boris; Oponent práce: Rosický Jan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-15)
      Knihovna se nachází v Karlových Varech na náměstí Dr. M. Horákové. Jedná se o pětipodlažní budovu. Tři podlaží se nacházejí pod zemí, 1.NP je částečně usazeno v terénu, 2.NP slouží pro veřejnost. Knihovna je rozdělena na ...