• BYDLENÍ PRO SENIORY A KOMUNITNÍ CENTRUM V ROŽNOVĚ POD RADHOŠTĚM 

      Autor: Anna Pavelková; Vedoucí práce: Redčenkov Boris; Oponent práce: Baroš Daniel
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-01-28)
      Práce se zabývá řešením nedostatku vhodného bydlení pro osoby seniorského věku v Rožnově pod Radhoštěm. Navrhuje doplnění zástavby v centru města s přidruženými komunitními funkcemi, veřejným prostorem a aktivním parterem.
    • HÁLKŮV VRCH, KARLOVY VARY, SENIORSKÉ A SOCIÁLNÍ BYDLENÍ V LÁZEŇSKÉM CENTRU 

      Autor: Natalia Chistiakova; Vedoucí práce: Šestáková Irena; Oponent práce: Lupač Pavel
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2024-06-06)
      Návrh se zaměřuje na volnou parcelu nacházející se v centru lázeňské oblasti Karlovych Varů, ve svahu nad Vřídelní kolonádou a Divadelním náměstím, kde dnes zůstávají jen fragmenty historické struktury. Toto místo má ...
    • KOMUNITNÍ CENTRUM V TURNOVĚ 

      Autor: Tereza Schejbalová Fričová; Vedoucí práce: Šestáková Irena; Oponent práce: Voříšková Šárka
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-01-28)
      Cílem diplomové práce je navrhnout soubor dvou moderních budov, které budou splňovat veškeré požadavky pro rozvoj a pomoc spoluobčanům s duševním onemocněním, mentálním nebo kombinovaným postižením, místním menšinám a ...
    • MARIÁNSKÉ NÁMĚSTÍ, ČESKÉ BUDĚJOVICE 

      Autor: Bára Maroušková; Vedoucí práce: Šestáková Irena; Oponent práce: Košová Hana
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-07)
      Cílem projektu bylo vytvořit kvalitní prostor náměstí a vytvořit takové struktury, které by podpořily a zkvalitnily život na Mariánském náměstí. Zároveň bylo také cílem vytvořit podmínky pro budoucí existenci divadla na ...
    • REVITALIZACE ZÁMEČKU MALEŠICE S HOSPODÁŘSKÝM DVOREM 

      Autor: Jan Tomáš; Vedoucí práce: Šestáková Irena; Oponent práce: Voříšková Šárka
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2024-02-01)
      Diplomová práce se zaměřuje na revitalizaci Malešického zámečku a jeho hospodářského dvora, které v současné době trpí zanedbaním. Cílem práce je obnovit původní kouzlo tohoto historického komplexu, navrátit mu jeho ...