• BASTIONY 

      Autor: Petr Lhoťan; Vedoucí práce: Císler Ondřej; Oponent práce: Bochmann Jan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-02-02)
      Bastiony Mariánských hradeb leží ladem stejně, jako skoro celé barokní opevnění pražského levobřeží. Má diplomová práce zkoumá možnost zástavby na bastionu sv. Václava a funguje jako typové řešení v náročném a exponovaném ...
    • Bytový dům, Praha - Libuš 

      Autor: Veronika Žďárská; Vedoucí práce: Kohout Michal; Oponent práce: Pavlík Tomáš
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-09-05)
      Řešeným projektem je bytový dům, nacházející se v městské části Praha-Libuš, poblíž nově vybudované stanice linky metra D.
    • Družstevní dům, Libeň 

      Autor: Viktor Kirschner; Vedoucí práce: Císler Ondřej; Oponent práce: Škarda Václav
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-06-20)
      Družstevní bydlení v návrhu je určeno lidem s rodinami, které spojuje umění všeho druhu.
    • MARIÁNSKÉ NÁMĚSTÍ, ČESKÉ BUDĚJOVICE 

      Autor: Bára Maroušková; Vedoucí práce: Šestáková Irena; Oponent práce: Košová Hana
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-07)
      Cílem projektu bylo vytvořit kvalitní prostor náměstí a vytvořit takové struktury, které by podpořily a zkvalitnily život na Mariánském náměstí. Zároveň bylo také cílem vytvořit podmínky pro budoucí existenci divadla na ...
    • MĚSTSKÝ BLOK, PRAHA LIBUŠ 

      Autor: Natalia Glukman; Vedoucí práce: Kohout Michal; Oponent práce: Šafer Jaroslav
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-06-25)
      Diplomová práce se zabývá návrhem nové obytné zástavby pro různé sociální skupiny v rámci jednoho urbanistického bloku s doplňkovou občanskou vybaveností v okolí nové stanice metra Praha-Libuš.
    • OLOMOUC - NOVÉ MĚSTSKÉ SUBCENTRUM 

      Autor: Klára Mačková; Vedoucí práce: Kohout Michal; Oponent práce: Mareš David
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-06-25)
      Práce se zabývá vytvořením nového městského subcentra ve stávající městské struktuře, které posílí lokální i celoměstské vazby a bude vhodně reagovat na kontext okolní zástavby.
    • REVITALIZACE MĚSTSKÉHO BLOKU VE LVOVĚ 

      Autor: Volodymyr Voievodin; Vedoucí práce: Redčenkov Boris; Oponent práce: Kopecký Jakub
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-04)
      Diplomová práce se zabývá revitalizací městského bloku v ukrajinském městě Lvov. Cílem je doplnit městskou strukturu v návaznosti na historické jádro. Snaha o polyfunkčnost a vytvoření příjemného živého a energetického ...
    • SDÍLENÉ BYDLENÍ V KARLOVÝCH VARECH 

      Autor: Jan Dousek; Vedoucí práce: Redčenkov Boris; Oponent práce: Kropp Peter
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-07)
      Cílem mé práce bylo vytvořit nový trend sdíleného bydlení pro Karlovy Vary a zajistit tak aktivitu v parteru i vnitrobloku. Zkrátit cesty pro pěší, vytvořit příjemné místo pro nově vzniknutou náplavku na soutoku řek Teplá a Ohře.