• Administrativní budova s knihovnou, Palmovka 

      Autor: Klára Kovářová; Vedoucí práce: Kohout Michal; Oponent práce: Nosek Petr
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-06-11)
      Řešeným projektem je administrativní budova s knihovnou, která se nachází v nově vznikající městské čtvrti poblíž stanice metra Palmovka. Objekt je rozdělen na dvě části - administrativu, která se nachází ve 3.-7.NP a ...
    • Administrativní budova, Jablonec 

      Autor: Kristina Seminog; Vedoucí práce: Plicka Ivan; Oponent práce: Chuchlík Jakub
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-12)
      Návrh řeší prázdnou parcelu ve městě Jablonec nad Nisou. Pudorysny tvár administrativní budovy je dán okolní zástavbou. V přízemí jsou obchod kancelářských spotřeb a vstupní recepce, patra mají jenom administrativní finkci
    • Architektonické centrum, Jablonec 

      Autor: Dominika Procházková; Vedoucí práce: Plicka Ivan; Oponent práce: Torkoniaková Iveta
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-09-05)
      Navržené architektonické centrum dotváří náměstí v Jablonci nad Nisou. Budova se skládá z komerčních prostor, kavárny, dvoupodlažního sálu a kanceláří.
    • BUDĚJOVICKÁ 

      Autor: Yekaterina Kaidalova; Vedoucí práce: Kordovský Petr; Oponent práce: Šabart Jan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-02-02)
      Cílem diplomové práce je návrh polyfunkčního domu na křižovatce Budějovické. Cílem řešení a návrhu je propojení různých funkci (obchodní plochy, administrativa, dopravní napojení) v jednom bloku a vytvoření jednotného ...
    • Bytový dům, Holešovice 

      Autor: Kateřina Tomášková; Vedoucí práce: Rothbauer Zdeněk; Oponent práce: Šarochová Eva
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-12)
      Téma bakalářské práce je návrh bytového domu. Řešený pozemek se nachází v blízkosti metra Nádraží Holešovice. Bytový dům je situován ve východní části bloku, který jsme řešili společně v ateliéru. Součástí navrhované budovy ...
    • Celnice 

      Autor: Chrystyna Brovdij; Vedoucí práce: Hájek Petr; Oponent práce: Stoss Martin
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-06-20)
      Uměle vytvořený ostrov Adriaport se nachází v Jaderském moři 10 kilometrů od Slovinska. Devadesát procent jeho plochy zabírá nákladní přístav, nádraží a k nim přilehlé překladiště kontejnerů. V tomto prostoru navrhuji ...
    • Kanceláře, Děčín 

      Autor: Zoltán Veres; Vedoucí práce: Stempel Ján; Oponent práce: Lakatoš Karol
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-15)
      Návrh řeší zanedbaný prostor vedle budovy ČVUT v Děčíně. Půdorysný tvar je dán okolní zástavbou. V přízemí jsou pronajímatelné prostory a bufet, patra mají čistě administrativní funkci.
    • LITOMĚŘICE - ULICE NA VALECH 

      Autor: Filip Zdvořák; Vedoucí práce: Seho Hana; Oponent práce: Světlík Jan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-02-02)
      Lokalita se nachází na severním okraji středověkého opevnění města Litoměřice. Hlavní osou je zde ulice Na valech, která vznikla okolo městského centra na volných pozemcích podél hradeb na principu vídeňské Ringstrasse. V ...
    • Polyfunkční dům, Praha - Libuš 

      Autor: Daniel Hub; Vedoucí práce: Kohout Michal; Oponent práce: Trembulák Eduard
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-09-05)
      Práce se zabývá administrativní budovou, která je součástí většího developmentu v Praze-Libuši.
    • REKONVERZE A DOSTAVBA NÁDRAŽÍ VYŠEHRAD 

      Autor: David Seidler; Vedoucí práce: Lábus Ladislav; Oponent práce: Rothbauerová Vítězslava
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-07)
      Návrh se vypořádává s adaptací chátrající nádražní budovy v Praze 2 na studentský klub. Zároveň řeší přilehlé pozemky formou návrhu studentského bydlení a univerzální administrativní budovy.
    • REVITALIZACE ŽEROTÍNOVA 

      Autor: Kateřina Tomášková; Vedoucí práce: Stempel Ján; Oponent práce: Tuček Ivo
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2024-02-01)
      Doplňuji vhodnou strukturu na rozmezí městské a průmyslové zóny, která je oddělena silnicí I. třídy Jesenická. Zastavuji a revitalizuji parcelu po zbourané textilní továrně Hedva. Bydlení v zeleni s dostatečnou občanskou ...
    • ŘEŠENÍ LOKALITY PODĚBRADSKÁ 

      Autor: Meerim Abdyrakhmanova; Vedoucí práce: Sedlák Jan; Oponent práce: Gavlas Michal
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2024-02-01)
      Cílem pro diplomovou práci je zkoumat a analyzovat lokalitu nacházející se v pražské čtvrti 9 - Vysočany. Výběr této oblasti byl pečlivě zvážen s ohledem na její začlenění do rychle se rozvíjejícího vnějšího kompaktního ...
    • SOUBOR MRAKODRAPŮ V KYJEVĚ 

      Autor: Anastasiya Smolyaninova; Vedoucí práce: Achten Henri Hubertus; Oponent práce: Kaftan Martin
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-04)
      Cílem diplomové práce je návrh polyfunkčního komplexu výškových staveb v Kyjevě v ulici Mykilskoslobidska. Nově vzniklý komplex by měl řešit problémy s malým množstvím pracovních míst na levém břehu Kyjeva, které způsobuje ...
    • The Cage - Nové Dvory 

      Autor: Viktorie Zlochová; Vedoucí práce: Stempel Ján; Oponent práce: Stára Martin
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-06-17)
      Pro mou stavbu byla určena polyfunkce, proto jsem se snažila přijít na příjemné spojení administrativy a bytových jednotek. Hlavní myšlenkou bylo vytvořit vyhovující a funkční prostředí pro oba účely. Do vyšších podlaží ...
    • VELKOMĚSTSKÝ POLYFUNKČNÍ DŮM TĚŠNOV-FLORENC 

      Autor: Gabriela Šolcová; Vedoucí práce: Sedlák Jan; Oponent práce: Gavlas Michal
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-01-31)
      Cílem diplomové práce je regenerace místa Praha – Florenc. Projekt je řešen od konceptu, který vymezuje nový veřejný prostor, až po návrh polyfunkčního objektu umístěného nad stanicí metra Florenc.