• Klimatizace a větrání rodinného domu 

      Autor: Martin Rek; Vedoucí práce: Lain Miloš; Oponent práce: Adamovský Daniel
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-06-23)
      Cílem bakalářské práce bylo vypracovat studii klimatizace a větrání pro konkrétní rodinný dům v několika variantách použitého větracího a klimatizačního systému a následně tyto varianty porovnat. Práce obsahuje návrh ...
    • Projekt klimatizace zadané budovy 

      Autor: Joshua Jonathan Donald Sadanand Stephen; Vedoucí práce: Lain Miloš; Oponent práce: Adamovský Daniel
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-08-20)
      Designing of AC system for 2 regions. AC units and AHU. The preliminary pipe calculation is done and then we compare them.
    • Rekonstrukce větracích systémů bytových domů 

      Autor: Grospičová Václava; Vedoucí práce: Zmrhal Vladimír; Oponent práce: Adamovský Daniel
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2018-08-30)
      Bakalářská práce se zabývá celkovou analýzou bytových jader používaných v panelové výstavbě bytových domů postavených v minulém století. Cílem práce je zhodnotit dočasné systémy větrání, jejich funkčnost a požární bezpečnost, ...