• Konverze bývalého cukrovaru v Lázních Toušeň 

      Autor: Eliška Hasíková; Vedoucí práce: Šenberger Tomáš; Oponent práce: Smitka Daniel
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-06-20)
      Předmětem diplomové práce je návrh konverze industriálního areálu a jeho začlenění do soudobého centra obce Lázní Toušeň. Historicky významný areál společně s přilehlými veřejnými prostory prozatím nevyužívá svůj potenciál ...
    • Polyfunkční objekt ve čtvrti Viikki - Helsinki 

      Autor: Klára Slavkovská; Vedoucí práce: Hájek Karel; Oponent práce: Hemer Jan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2024-06-24)
      Cieľom diplomovej práce bolo navrhnúť objekt obytnej funkcie s doplnkovými priestormi pre komerčné účely. Miesto zadania sa nachádza v mestskej štvrti Viikki vo Fínskych Helsinkách.
    • Wellness se Street food marketem 

      Autor: Eliška Svítilová; Vedoucí práce: Kolář Petr; Oponent práce: Lapka Aleš
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-06-20)
      Předmětem diplomové práce bylo navrhnout wellness centrum s restaurací, které se nachází v Praze ve Vokovicích u vodní nádrže Džbán. Cílem bylo navrhnout budovu, která bude svým vzhledem zapadat do přírodního charakteru ...