• Denní osvětlení v odborných učebnách na základní škole 

      Autor: Jiří Petráš; Vedoucí práce: Vychytil Jaroslav; Oponent práce: Kaňka Jan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-02-09)
      Tématem diplomové práce je vyhodnocení odborných učeben základní školy z hlediska požadavků na denní osvětlení. V každé z nich je provedeno měření činitele odrazu světla s využitím jasoměru a luxmetru. Orientačně jsou tyto ...
    • Pavilon základní školy 

      Autor: Jakub Obermajer; Vedoucí práce: Šilarová Šárka; Oponent práce: Paroubková Jitka
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-06-30)
      Předmětem této bakalářské práce je vypracování projektové dokumentace pro stavební povolení pro pavilon základní školy v Mníšku pod Brdy. Projekt se zabývá konstrukčním a materiálovým řešením. Zadáním byla architektonická ...
    • Projekt budovy základní školy 

      Autor: Tereza Lisková; Vedoucí práce: Pazderka Jiří; Oponent práce: Lukáš Petr
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-22)
      Předmětem bakalářské práce je projekt budovy základní školy ve formě projektu ke stavebnímu povolení. Projekt se zabývá konstrukčním a materiálovým řešením a řešením vybraných stavebních detailů.
    • Projekt základní školy 

      Autor: Tamara Füssiová; Vedoucí práce: Pazderka Jiří; Oponent práce: Lukáš Petr
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-06-21)
      Předmětem bakalářské práce je projekt budovy základní školy ve formě projektu ke stavebnímu povolení. Projekt se zabývá konstrukčním a materiálovým řešením a řešením vybraných stavebních detailů.
    • Základní škola Praha 9 

      Autor: Nathalie Kramplová; Vedoucí práce: Svoboda Zbyněk; Oponent práce: Drmlová Miluše
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-02-10)
      Tato diplomová práce se zabývá návrhem objektu základní školy s trojtřídkou mateřské školy a komplexním zhodnocením jejích tepelně technických vlastností. Detailně je provedeno tepelně technické posouzení obalových konstrukcí ...
    • Základní škola Říčany 

      Autor: Kateřina Zachová; Vedoucí práce: Svoboda Zbyněk; Oponent práce: Volšíková Kateřina
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-02-08)
      Tématem této diplomové práce je zpracování energetické koncepce budovy v alternativách (zdroje tepla, větrání, obnovitelné zdroje energie) a výběr optimálního řešení. Další část řeší zpracování projektové dokumentace.
    • Základní škola v Hovorčovicích 

      Autor: Michal Karas; Vedoucí práce: Noori Malila; Oponent práce: Kudrna Valdemar
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-02-12)
      Tématem diplomové práce je vypracování projektové dokumentace pro provedení stavby objektu základní školy v Hovorčovicích. Součástí dokumentace je předběžné statické řešení, návrh základů, koncepční návrh TZB a řešení ...