Zobrazit minimální záznam

Tool for Work with Herbs



dc.contributor.advisorJaroš Jan
dc.contributor.authorLucie Krejčová
dc.date.accessioned2024-06-21T09:51:38Z
dc.date.available2024-06-21T09:51:38Z
dc.date.issued2024-06-15
dc.identifierKOS-1240687522705
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10467/116006
dc.description.abstractBakalářská práce se zabývá destilačními kolonami se zaměřením na výrobu hydrolátů a esenciálních olejů. Cílem je návrh destilačního přístroje vhodného pro prostředí gastronomie, kterému se přizpůsobuje materiálovým řešením, tvarovostí splňující hygienické požadavky a snadným použitím.cze
dc.description.abstractThe bachelor's thesis deals with distillation columns with a focus on the production of hydrolates and essential oils. The goal is to design a distillation apparatus suitable for the gastronomy environment, to which it adapts with material solutions, shapes that meet hygienic requirements and ease of use.eng
dc.publisherČeské vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.cze
dc.publisherCzech Technical University in Prague. Computing and Information Centre.eng
dc.rightsA university thesis is a work protected by the Copyright Act. Extracts, copies and transcripts of the thesis are allowed for personal use only and at one?s own expense. The use of thesis should be in compliance with the Copyright Act http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf and the citation ethics http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.htmleng
dc.rightsVysokoškolská závěrečná práce je dílo chráněné autorským zákonem. Je možné pořizovat z něj na své náklady a pro svoji osobní potřebu výpisy, opisy a rozmnoženiny. Jeho využití musí být v souladu s autorským zákonem http://www.mkcr.cz/assets/autorske-pravo/01-3982006.pdf a citační etikou http://knihovny.cvut.cz/vychova/vskp.htmlcze
dc.subjectdestilacecze
dc.subjectdestilační kolonacze
dc.subjecthydrolátcze
dc.subjecthydrosolcze
dc.subjectkvětová vodacze
dc.subjectesenciální olejcze
dc.subjectbylinycze
dc.subjectkořenícze
dc.subjectgastronomiecze
dc.subjectnealkoholické párovánícze
dc.subjectkoktejlycze
dc.subjectdistillationeng
dc.subjectdistillation columneng
dc.subjectstilleng
dc.subjecthydrolateeng
dc.subjecthydrosoleng
dc.subjectflower watereng
dc.subjectessential oileng
dc.subjectherbseng
dc.subjectspiceseng
dc.subjectgastronomyeng
dc.subjectnonalcoholic pairingeng
dc.subjectcocktailseng
dc.titlePomůcka při práci s bylinkamicze
dc.titleTool for Work with Herbseng
dc.typebakalářská prácecze
dc.typebachelor thesiseng
dc.date.accepted2024-06-20
dc.contributor.refereeGonzález Daniel
theses.degree.grantorústav designucze
theses.degree.programmeDesigncze


Soubory tohoto záznamu





Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam