• Analýza a komparace schopnosti poskytovat první pomoc u příslušníků Policie České republiky 

      Autor: Jana Márová; Vedoucí práce: Tejmar Matěj; Oponent práce: Janů Markéta
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-26)
      Diplomová práce je zaměřena na schopnost příslušníků Policie České republiky z vybraných krajských ředitelství poskytnout první pomoc. Cílem práce je analýza a komparace schopnosti příslušníků Policie České republiky ...
    • Komparace mapy radonového indexu ČR a nově určených oblastí s možným zvýšeným ozářením z radonu podle vyhlášky č. 422/2016 Sb. 

      Autor: Kristýna Stočesová; Vedoucí práce: Kubátová Hana; Oponent práce: Havránková Renata
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-09-03)
      Předmětem diplomové práce je zhodnocení souladu údajů uvedených v mapě
    • Wellbeing pracovníků ZZS Ústeckého kraje podle modelu PERMA 

      Autor: Barbora Krejčová; Vedoucí práce: Brečka Tibor; Oponent práce: Lukešová Jana
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-06-23)
      Bakalářská práce je zaměřena na wellbeing pracovníků Zdravotnické záchranné služby Ústeckého kraje. V teoretické části jsou vymezeny pojmy pozitivní psychologie, wellbeing a modelu PERMA. Naleznete zde informace o Zdravotnické ...
    • Zdravotní rizika vznikající v důsledku povodní 

      Autor: Dominika Koevová; Vedoucí práce: Ralbovská Denisa Charlotte; Oponent práce: Chocholouš Ilja
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-13)
      Tématem bakalářské práce jsou zdravotní rizika vznikající v důsledku povodní zkoumané ve vybraných městech Ústeckého kraje. K vypracování byla použita data z Krajské hygienické stanice a Magistrátu města Ústí nad Labem. ...