Now showing items 1-5 of 5

    • Dopravní obsluha oblasti Příbram - Zdice 

      Author: Petr Špindler; Supervisor: Trešl Ondřej; Opponent: Hoření Tomáš
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-09-03)
      Předmětem této práce je návrh na zlepšení dopravní obslužnosti obcí na trati Příbram – Zdice. Součástí práce je analýza současného stavu dopravní obsluhy a jeho vyhodnocení, na základě kterého je uveden seznam nedostatků ...
    • Dopravní obslužnost Benešovska 

      Author: Jan Kruntorád; Supervisor: Jacura Martin; Opponent: Jareš Martin
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-16)
      Předmětem diplomové práce "Dopravní obslužnost Benešovska" je analýza současného stavu dopravní obslužnosti vybrané části okresu Benešov a návrh nového stavu dopravní obsluhy. Cílem práce je návrh takového systému, který ...
    • Optimalizace MHD v Chomutově a Jirkově 

      Author: Petr Jantač; Supervisor: Jareš Martin; Opponent: Andelek Michal
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-01-12)
      Tato práce se zabývá městskou hromadnou dopravou ve městech Chomutov a Jirkov. Je zde zjištěn aktuální stav z proběhlých průzkumů a navrženy změny k zajištění efektivnějšího a konkurenceschopnějšího dopravního systému.
    • Optimalizace veřejné dopravy v oblasti Karlovarsko-jihovýchod      

      Author: Tadeáš Richter; Supervisor: Jareš Martin; Opponent: Purkart Pavel
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-01-12)
      Tato práce se zabývá optimalizací železniční a regionální autobusové dopravy v jihovýchodní části Karlovarského kraje s přesahem do Ústeckého, Plzeňského a Středočeského kraje. Cílem je zpřehlednění linkového vedení, ...
    • Přeshraniční dopravní obslužnost v oblasti Bílých Karpat 

      Author: Jakub Svozil; Supervisor: Kruntorád Jan; Opponent: Lábsky Viliam
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-09-01)
      Tato bakalářská práce se zabývá zkvalitněním dopravního propojení mezi Českou a Slovenskou republikou na pomezí Zlínského a Trenčianského kraje v oblasti Bílých Karpat. Je analyzován současný stav dopravy v oblasti a popsány ...