• DESIGN MEDICÍNSKÉ TECHNIKY 

      Autor: Kristýna Coufalová; Vedoucí práce: Tvarůžek Martin; Oponent práce: Rihák Samuel
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-06-03)
      Práce se zabývá tématem designu novorozeneckého inkubátoru, jeho nedostatků a jejich řešení.
    • ELEKTRONOVÝ LITOGRAF 

      Autor: Eliška Luhanová; Vedoucí práce: Jaroš Jan; Oponent práce: Fiala Jiří
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-04)
      Diplomová práce se zabývá řešením opláštění skenovacího mikroskopu od společnosti Tescan Orsay Holding a.s. Výsledný návrh zahrnuje varianty ergonomického řešení pracovního prostředí.
    • KONCEPT MALÉHO NÁKLADNÍHO VOZIDLA 

      Autor: Daniel Kovalik; Vedoucí práce: Tvarůžek Martin; Oponent práce: Rihák Samuel
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-04)
      Tato práce se zabývá konceptem malého nákladního vozu, který má své kořeny především na japonském automobilovém trhu, kde se nachází speciální kategorie malých vozů s označením Kei. Chtěl bych přenést tuto myšlenku do ...
    • LOĎ 

      Autor: Jan Kulhánek; Vedoucí práce: Jaroš Jan; Oponent práce: Kotas Patrik
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-09-10)
      Předmětem této práce je převozní loď pro Prahu, loď je klasifikována jako malé plavidlo a slouží pro přepravu 12 osob. V práci jsem se zaměřil především na bezpečnost, komfort a snadnou údržbu. Jedním z hlavních cílů teto ...