Now showing items 1-3 of 3

    • Interiérový doplněk 

      Author: Antonie Varju; Supervisor: Streit Filip; Opponent: Náhlíková Gabriela
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-06-11)
      Bakalářská práce se zabývá návrhem reproduktoru určeného do domácnosti. Návrh je určen pro konkrétní značku, se kterou jsem navázala spolupráci. Cílem je vyrobit funkční prototyp, který bude snadno reprodukovatelný vizuálně ...
    • Jídelní sada 

      Author: Marek Tomčiak; Supervisor: Jaroš Jan; Opponent: Gonzalez Daniel
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-12)
      Ve své bakalářské práci se zabývám návrhem vratného multifunkčního tácu a příboru určené na festivaly. Tác je koncipován tak, aby uživatel mohl jíst pohodlně ve stoje za pomocí jedné ruky. Příbor z něj pak stylově vychází. ...
    • Zvuk 

      Author: Roman Koubek; Supervisor: Karel Marian; Opponent: Karhan Jan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-06-17)
      Hudba, její percepce a působení na člověka se stále zdá býti ne zcela vyřešenou záhadou. Když přijde na vazby, které náš mozek tvoří mezi ní, naším okolím, hmotou a časem, věci se stávají ještě více komplikovanými a fascinujícími.