Prohlížení ústav průmyslového designu dle předmětu "gastronomy"
Zobrazují se záznamy 1-3 z 3
-
HNĚTAČ TĚSTA
; Vedoucí práce: Tvarůžek Martin; Oponent práce: Ondráček Michal
(České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2024-02-01)Tématem této diplomové práce je design planetárního hnětače těsta o objemu 20 l, který nachází uplatnění v pekárnách, cukrárnách a jiných menších provozovnách. Hlavním cílem je návrh přístroje, který bere ohled na ergonomii ... -
Pomůcka při práci s bylinkami
; Vedoucí práce: Jaroš Jan; Oponent práce: González Daniel
(České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2024-06-15)Bakalářská práce se zabývá destilačními kolonami se zaměřením na výrobu hydrolátů a esenciálních olejů. Cílem je návrh destilačního přístroje vhodného pro prostředí gastronomie, kterému se přizpůsobuje materiálovým řešením, ... -
VÝČEPNÍ STOJAN SPOLU S PIVNÍMI TÁCKY
; Vedoucí práce: Jaroš Jan; Oponent práce: Gonzalez Daniel
(České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-07)Výčepní stojan v setu s pivními tácky v novém kabátu zbaveném přebujelého dekoru rozmáhajícím se v současném pohostinském prostředí. Čistý design, a jednoduchý styl, stále však v úzkém kontaktu s historickou podstatou pivní ...