• Houpací křeslo do exteriéru 

      Autor: Vojtěch Veverka; Vedoucí práce: Fišer Jan; Oponent práce: Marek Ivan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-06-20)
      Bakalářská práce se zabývá vývojem houpacího křesla určeného do venkovního prostředí. Autor se zaměří na vytvoření vzhledově neobvyklého návrhu, s důrazem na pohodlí, funkci a vysokou životnost produktu.
    • Práce s veřejným prostorem 

      Autor: Kateřina Tomášková; Vedoucí práce: Streit Filip; Oponent práce: Med Jakub
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-12)
      Bakalářská práce Oáza se zabývá návrhem pítka. Cílem je vytvořit design, který bude působit moderně a rozšíří stávající nabídku trhu o něco nového. Pevnou součástí konstrukce je nádoba na přebytečnou vodu, jež slouží ...
    • Světlo 

      Autor: Matylda Havelková; Vedoucí práce: Karel Marian; Oponent práce: Prokeš Jaroslav
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2024-06-15)
      Bakalářská práce s názvem Hra světla a vody se zaměřuje na studium vlivu urbanizace na mikroklima ve městě. Analyzuje, jak městská infrastruktura a zástavba ovlivňují vznik tepelných ostrovů a dalších negativních jevů ...
    • ULTRALIGHT OUTDOOR VYBAVENÍ 

      Autor: Marek Tomčiak; Vedoucí práce: Jaroš Jan; Oponent práce: Zapotilová Agáta
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2024-06-06)
      Tato diplomová práce se zaobírá návrhem ultralehkého outdoorového batohu se zaměřením na co nejlevnější cestování letadlem. Dává se tedy důraz na co nejnižší váhu, dodržení předepsaných rozměrů příručního zavazadla, co ...
    • Vizuální identita města - Rokytnice nad Jizerou 

      Autor: Marek Janoušek; Vedoucí práce: Karel Marian; Oponent práce: Hrach Pavel
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-12)
      Ve své bakalářské práci se zabývám vizuální identitou města Rokytnice nad Jizerou, která slouží k prezentaci, komunikaci a vytvoření image. Ve své studii vycházím z historického kontextu a vizi města Rokytnice. Upozorňuji ...