Now showing items 1-10 of 10

    • Čalouněné sezení 

      Author: Alžběta Formanová; Supervisor: Fišer Jan; Opponent: Řepková Denisa
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-06-11)
      Dnešní přístup k čalounění je kombinací velkého množství materiálů spojené lepidly na chemické bázi. Směs těchto látek je důkladně schovaná pod textilií. Tyto materiály jsou pro přírodu spíše zátěží, a proto jsem se zaměřila ...
    • KAVÁRENSKÝ MOBILIÁŘ DO EXTERIÉRU 

      Author: Michal Zmek; Supervisor: Fišer Jan; Opponent: Lukas Vít
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-06-03)
      Navrhnul jsem kolekci kavárenského mobiliáře, ta obsahuje židli, stůl a odpočivné křeslo. Vše je navržené do exteriéru. Chtěl jsem použít ocelovou trubku, ale využít ji jinak. Inspiroval jsem se ve funkcionalistické tvorbě, ...
    • Kempingový nábytek 

      Author: Vít Bednář; Supervisor: Jaroš Jan; Opponent: Novotný Bohumil
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-06-20)
      Návrh kempingového nábytku k automobilo- vé vestavbě Nest by Egoé a její úprava, která umožní následnou implementaci nábytku pří- mo do vestavby. Součástí setu je stolek a dvě židličky určené primárně pro konzumaci jídla.
    • NÁBYTEK PRO VZDĚLÁVACÍ INSTITUCE 

      Author: Vít Bednář; Supervisor: Jaroš Jan; Opponent: Novotný Bohumil
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-06-08)
      Návrh kolekce školního nábytku pro základní a střední školy se zaměřením na dílčí ergonomické parametry, týkající se kvality poseru v rámci běžných školních vyučovacích aktivit. Teoretická část se zabývá analýzou současného ...
    • SEDACÍ NÁBYTEK 

      Author: Kateřina Tomášková; Supervisor: Streit Filip; Opponent: Zlatoš Vlado
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2024-02-01)
      Návrh sedacího nábytku přizpůsobivý změnám jednotlivých sedacích pozic. Teoretická část se zabývá fenoménem dlouhodobého sezení, jeho negativům a výzkumem možného zlepšení. Finálním produktem je židle navržená na základě ...
    • Sedací nábytek s využitím recyklovaného materiálu 

      Author: Markéta Dvořáková; Supervisor: Fišer Jan; Opponent: Cigáník Ondřej
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-06-17)
      Bakalářská práce s názvem „Sedací nábytek s využitím recyklovaného materiálu“ se zabývá výzkumem, návrhem a následnou realizací návrhu monoblokové židle vyrobené pomocí nové technologie velkoformátového 3D tisku, při které ...
    • SET NÁBYTKU PRO PŘEDŠKOLNÍ DĚTI 

      Author: Kateřina Klímová; Supervisor: Jaroš Jan; Opponent: Potiron Jana
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-07)
      Předmětem této diplomové práce je kolekce nábytku pro předškolní děti čítající celkem tři kusy: židli, stůl a úložný prvek - knihovnu. K výběru tohoto tématu přispěla bezesporu má vlastní perspektiva rodiče dítěte, které ...
    • SOLITÉRNÍ RELAXAČNÍ KŘESLO 

      Author: Kristian Ruden; Supervisor: Jaroš Jan; Opponent: Kulhánek Jan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2024-06-06)
      V mé práci se zabývám návrhem a vývojem čalouněného relaxačního křesla s důrazem na ergonomii, uživatelský komfort a estetiku. Využívám kombinaci tradičních a moderních metod návrhu, modeluji ve virtuální realitě a integruji ...
    • Užití recyklovaného materiálu pro návrh mobiliáře 

      Author: Anna Zatloukalová; Supervisor: Fišer Jan; Opponent: Kučerovská Aneta
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-06-11)
      Bakalářská práce se zabývá návrhem židle do veřejného prostoru. Při navrhování je kladen důraz na minimalizaci ekologických dopadů produktu na životní prostředí.
    • ŽIDLE S PULTÍKEM 

      Author: Barbora Malovaná; Supervisor: Jaroš Jan; Opponent: Malík Petr
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2024-02-01)
      Návrh stohovatelné židle se sklopným pultíkem vhodné do vzdělávacích institucí a jiných veřejných prostorů. Teoretická část se zabývá principy spolupráce designéra a průmyslové firmy, typologií produktu zvoleného tématu a ...