Zobrazují se záznamy 143-162 z 428

    • Kancelářské osvětlení 

      Autor: Šandová Martina; Vedoucí práce: Šulc René
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum., 2013-07-02)
    • KAVÁRENSKÝ MOBILIÁŘ DO EXTERIÉRU 

      Autor: Michal Zmek; Vedoucí práce: Fišer Jan; Oponent práce: Lukas Vít
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-06-03)
      Navrhnul jsem kolekci kavárenského mobiliáře, ta obsahuje židli, stůl a odpočivné křeslo. Vše je navržené do exteriéru. Chtěl jsem použít ocelovou trubku, ale využít ji jinak. Inspiroval jsem se ve funkcionalistické tvorbě, ...
    • Kávovar 

      Autor: Petr Matoušů; Vedoucí práce: Fišer Jan; Oponent práce: Trevisan Roberto
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-06-20)
      Bakalářská práce se zaměřuje na vývoj kávovaru určeného k domácí přípravě espressa. V práci jsou vysvětleny náležitosti, které jsou potřeba k dosažení lahodného espressa. Produkt nabídne alternativu kávy jako z kavárny bez ...
    • Kempingový nábytek 

      Autor: Vít Bednář; Vedoucí práce: Jaroš Jan; Oponent práce: Novotný Bohumil
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-06-20)
      Návrh kempingového nábytku k automobilo- vé vestavbě Nest by Egoé a její úprava, která umožní následnou implementaci nábytku pří- mo do vestavby. Součástí setu je stolek a dvě židličky určené primárně pro konzumaci jídla.
    • Kempingový nábytek 

      Autor: Matěj Nedvěd; Vedoucí práce: Šulc René; Oponent práce: Golík Daniel
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-06-17)
      Bakalářská práce se zabývá kempingovým nábytkem pro cestování autem. Při navrhování byl brán ohled na dostupnost a jednoduchost výroby. Výsledkem je stolek, který je podle návodu možné vyrobit svépomocí se základním dílenským ...
    • Kempingový vařič 

      Autor: Martina Dvořáková; Vedoucí práce: Tvarůžek Martin; Oponent práce: Horáček Radim
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-12)
      Bakalářská práce se zabývá návrhem přenosného plynového vařiče. Důraz je kladen na snadnou manipulaci s produktem a zároveň na pevnost a stabilitu. Návrh následuje aktuální trendy a požadavky v oblasti turistiky a outdoorových ...
    • Keramika, porcelán 

      Autor: Vít Tuček; Vedoucí práce: Streit Filip; Oponent práce: Stařík Jiří
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-06-11)
      Tato práce se zavýbá navrhováním a výrobou porcelánových šálků pro kavárnu Laforme.
    • Klekačka pro děti, mobiliář 

      Autor: Sovová Adéla; Vedoucí práce: Fišer Jan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum., 2013-07-02)
    • KOLEKCE DIOPTRICKÝCH BRÝLÍ - OKULA EYEWEAR 

      Autor: Valerie Cechová; Vedoucí práce: Jaroš Jan; Oponent práce: Šůs Martin
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2024-06-06)
      Návrh devítidílné kolekce dioptrických brýlových obrub ve spolupráci s Okula Eyewear
    • Kolekce doplňků do interiéru 

      Autor: Hartl Prokop; Vedoucí práce: Jaroš Jan; Oponent práce: Vacková Lenka
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2018-06-16)
      Koncept značky a její první kolekce lokálních, ale dostupných produktů.
    • KOLEKCE DÝMEK 

      Autor: Matuna Tomáš; Vedoucí práce: Appl Alexius
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum., 2014-06-28)
    • KOLEKCE INTERIÉROVÉHO NÁBYTKU ZAMĚŘENÁ NA MINIMÁLNÍ BYDLENÍ 

      Autor: Jakub Klouzek; Vedoucí práce: Jaroš Jan; Oponent práce: Gonzalez Daniel
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-01-31)
      Práce se zaměřuje na návrh solitérního nábytku pro interiér na minimální obytné ploše. Konkrétně se zaměřuje na pracovní stůl a policový systém. Hlavní podstata navrženého stolu je především ve spojení funkce se sušákem ...
    • Kolekce interiérových svítidel 

      Autor: Bošková Zuzana; Vedoucí práce: Šulc René
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum., 2013-07-02)
    • Kolekce kancelářského osvětlení 

      Autor: Loskotová Martina; Vedoucí práce: Šulc René
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum., 2013-07-02)
    • Kolekce nápojového skla 

      Autor: Beáta Palíková; Vedoucí práce: Jaroš Jan; Oponent práce: Krejčiřík Jiří
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-15)
      Kolekcia nápojového skla je navrhnutá na servírovanie alkoholických miešaných nápojov. Je vytvorená pre malý bar uprostred Slovenska a je inšpirovaná lokalitou, v ktorej sa bar nachádza. Celá kolekcia obsahuje štyri druhy ...
    • KOLEKCE ODKLÁDACÍHO MOBILIÁŘE DO BYTU 

      Autor: Fišerová Monika; Vedoucí práce: Jaroš Jan; Oponent práce: Koldová Lucie
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2018-02-01)
      Diplomová práce ORBIT collection je souborem tří zrcadlových objektů určených do interiéru. Kolekce se sestává z paravanové stěny, stojanu na oblečení a dvou samostatně stojících zrcadel. Cílem bylo vytvořit funkční a ...
    • KOLEKCE SVĚTEL INSPIROVANÝCH SKLÁŘSKOU TRADICÍ V OBLASTI JABLONECKA (PONIKLÁ) 

      Autor: Tereza Drobná; Vedoucí práce: Jaroš Jan; Oponent práce: Mikešová Klára
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-07)
      Set interiérových svítidel z dutých perliček, které se staly živou tradicí a dnes představují nedílnou součást nemateriálního kulturního dědictví. Navržené svítidlo využívá všechny atributy dutých perlí - optické vlastnosti ...
    • Kolekce svítidel 

      Autor: Plešková Klára; Vedoucí práce: Jaroš Jan; Oponent práce: Baránek Daniel
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2018-06-16)
      Skleněná kolekce svítidel rozptylující světlo pomocí led diod. Návrh bytového dekorativního osvětlení, které je tvořeno pomyslnou skleněnou korunou rozptylující světlo led diod uchované ve středu prstence.
    • KOLEKCE ÚLOŽNÉHO NÁBYTKU PRO ZNAČKU ANÝZ 

      Autor: Prokop Hartl; Vedoucí práce: Jaroš Jan; Oponent práce: Pelcl jiří
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-04)
      Kolekce si klade za cíl vytvořit solidní základ portfolia začínající značky ANÝZ. Nábytek je určený pro solitérní použití koncovým zákazníkem, ale také pro prezentační účely značky. Důraz je kladen především na zasazení ...
    • Kompenzační pomůcky 

      Autor: Juhová Anežka; Vedoucí práce: Jaroš Jan; Oponent práce: Šulc René
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2018-06-16)
      Tato bakalářská práce se zabývá návrhem kompenzační pomůcky - předloketních berlí. Autorka provedla podrobnou analýzu jak současného trhu, technických a ergonomických požadavků, ale i výrobních procesů, obzvláště nezbytných ...