• Konverze areálu Pragovka - studentské bydlení 

      Autor: Sandra Halmlová; Vedoucí práce: Suske Petr; Oponent práce: Jakeš Jiří
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2021-06-12)
      Studentský bytový dlm ve tvaru C s otevřenou pavlačí a zimními zahradami umístěný v průmyslovém areálu Pragovka. Objekt spojuje průmyslový charakter a přírodu dohromady svou betonové fasádou a zelení.
    • Konverze průmyslového areálu Pragovka - studentské bydlení 

      Autor: Agáta Bortlová; Vedoucí práce: Suske Petr; Oponent práce: Tomeš Jan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2020-09-05)
      Konverze průmyslového areálu Pragovka- Vysočany Studentský bytový dům se skeletovou konstrukcí. Kombinuje průmyslový ráz okolí s přírodou.
    • Konverze průmyslového areálu Pragovka - Studentské bydlení 

      Autor: Jakub Antoň; Vedoucí práce: Tichý Marek; Oponent práce: Fröhlich Adam
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-06-17)
      Předmětem řešení bakalářské práce je zpracování dokumentace pro stavební povolení (DSP) pro objekt Studentského bydlení na Praze 9 – Vysočany na základě studie zpracované v předešlém zimním semestru. Objekt se nachází v ...
    • Konverze průmyslového areálu Pragovka - studentské bydlení 

      Autor: Adriana Kyrylyč; Vedoucí práce: Tichý Marek; Oponent práce: Lešek Petr
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-06-17)
      Předmětem řešení bakalářské práce je zpracování dokumentace pro stavební povolení (DSP) pro objekt studentského bydlení na Praze 9 – Vysočany na základě studie zpracované v předešlém zimním semestru. Objekt se nachází v ...
    • REKONVERZE A DOSTAVBA NÁDRAŽÍ VYŠEHRAD 

      Autor: David Seidler; Vedoucí práce: Lábus Ladislav; Oponent práce: Rothbauerová Vítězslava
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2019-06-07)
      Návrh se vypořádává s adaptací chátrající nádražní budovy v Praze 2 na studentský klub. Zároveň řeší přilehlé pozemky formou návrhu studentského bydlení a univerzální administrativní budovy.
    • Studentské bydlení 

      Autor: Barbora Popaďáková; Vedoucí práce: Suske Petr; Oponent práce: Jakeš Jiří
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2022-06-11)
      So stále sa zvyšujúcim sa životným štandartom rastú aj nároky na študentské bývanie. Mojím cieľom je študentom poskytnúť vyšší komfort bývania než sú typické pražské koleje, ale nestratiť aktivný spoločenský život. Vznikajú ...
    • Studentské bydlení 

      Autor: Barbora Popaďáková; Vedoucí práce: Suske Petr; Oponent práce: Schindler Jan
      (České vysoké učení technické v Praze. Vypočetní a informační centrum.Czech Technical University in Prague. Computing and Information Centre., 2023-03-09)
      So stále sa zvyšujúcim životným štandartom rastú aj nároky na študentské bývanie. Mojím cieľom je študentom poskytnúť vyšší komfort bývania, než sú typické pražské koleje, ale nestratiť aktivný spoločenský život. Vznikajú ...